Οι πρώτες εικόνες απ’ τα γυρίσματα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη

11:25 16/7/2021 - Πηγή: iPop

11 χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με τον Δάσκαλο. Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες απ’ τα γυρίσματα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη.

“Ο Δάσκαλος” θα προβάλλεται την ερχόμενη σεζόν απ’ το MEGA και ο δημιουργός μοιράστηκε μια εικόνα απ’ την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα γίνονται στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα.

Στην

εικόνα βλέπουμε τον ίδιο με την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά. Στη λεζάντα, ο ίδιος αποκάλυψε πως πρόκειται για τα πρώτα γυρίσματα και ευχήθηκε καλή αρχή σ’ όλους.

Πρώτη μέρα, πρώτο πλάνο!!!…Άντε καλή μας αρχη. First day,first shot!!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη: View this post on Instagram

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Εκτός, όμως, απ’ την ανάρτησή του, ανέβασε και μια σειρά από stories απ’ τα γυρίσματα, δείχνοντάς μας τα πρώτα πλάνα απ’ τη σειρά!

Η υπόθεση του Δασκάλου:

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Ποια ήταν η τελευταία σειρά του Παπακαλιάτη πριν 11 χρόνια;

Η σειρά “4” ήταν η τελευταία τηλεοπτική του δουλειά, ενώ είχαν προηγηθεί στο MEGA επίσης το “Δυο μέρες μόνο”, το “Κλείσε τα μάτια”, το “Να με προσέχεις” και το “Η ζωή μας μια βόλτα”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Οι πρώτες εικόνες απ’ τα γυρίσματα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα