Οι midi φούστες κάνουν ένα δυναμικό come back

17:34 13/10/2014 - Πηγή: iPop

Τις είδαμε στις πασαρέλες να επανέρχονται σε πιο sexy εκδοχή και γοητευτήκαμε. Οι midi φούστες, είναι συνώνυμες με τη θηλυκότητα και τη γοητεία. Είναι και πάλι το απόλυτο must have της φετινής σεζόν και φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, κρύβουν τα πολλά, αφήνουν εκτεθειμένα μόνο μικρά σημεία του σώματος και κάνουν τη κάθε γυναίκα να φαίνεται κομψή και με στιλ.

Φαρδιές για να κρύβουν τα περιττά κιλά των γλουτών και με έντονη κίνηση για να κάνουν το μάτι να πέφτει χαμηλά και να καταλήγει

στις γάμπες και στους αστραγάλους. Ίσες και στενές για να αγκαλιάζουν το κορμί και να αποκαλύπτουν με ακρίβεια κάθε σημείο από τις καμπύλες σου.

Με ψηλά παπούτσια, με φλατ, ακόμα και με μποτάκια για τις πιο άνετες και αθλητικές, καθημερινές εμφανίσεις σου. Με κολλητά μπλουζάκια, με crop top ακόμα και με φαρδιά πουκάμισα για πιο μποέμ στιλ ακόμα και με φούτερ για τις γυναίκες που αγαπούν την άνεση. Όπως και αν επιλέξεις να τις φορέσεις σημασία έχει να σου πηγαίνουν και να ξέρεις να το υποστηρίξεις.

Ερώτηση!

Εσύ πώς θα φορέσεις φέτος τις δικές σου midi φούστες; Περιμένουμε να μας δώσεις τις δικές σου ιδέες και φυσικά αν θέλεις να μας στείλεις τις δικές σου φωτογραφίες με τους συνδυασμούς που επέλεξες.

Αν παρακολουθείς, λοιπόν, καθημερινά LiveU (το καλό που σου θέλουμε να παρακολουθείς) σίγουρα θα έχεις δει τις στενές midi φούστες που λατρεύει η Πόπη Τσαπανίδου και επιλέγει ο ενδυματολόγος Αντώνης Βοεράκος.

Photos: divinecaroline.com, blueisinfashionthisyear.com

The post Οι midi φούστες κάνουν ένα δυναμικό come back appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα