Οι κίτρινες γόβες είναι το απόλυτο trend της σεζόν

12:57 6/4/2016 - Πηγή: iPop

Η άνοιξη θέλει χρώμα και το ξέρεις καλά. Δεν μπορείς πια να φοράς συνεχώς ρούχα και παπούτσια, όπως έκανε το καλοκαίρι. Πρέπει να ξεχάσεις τις συνήθειες που είχες και να εμπιστευτείς τα χρώματα όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα παπούτσια. Αν βγεις, λοιπόν, για ψώνια σου συστήνουμε με κλειστά τα μάτια να αγοράσεις ένα ζευγάρι κίτρινες γόβες.

Γιατί, όμως, κίτρινες γόβες;

Είτε είσαι συντηρητική και δεν τολμάς εύκολα είτε είσαι αρκετά προχωρημένη στο ντύσιμο σου θα τις λατρέψεις για πολύ απλά ταιριάζουν με περισσότερα

απ΄όσα φαντάζεσαι και μπορούν να αποθεώσουν το look σου.

Πως να συνδυάσεις τις κίτρινες γόβες;

Όπως σου είπαμε και πιο πριν ταιριάζουν με όλα.

Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ μ΄ένα τζιν και ένα απλό μπλούζακι. Αν θες πάλι να βγεις το βράδυ πάρε μαζί και το σακάκι σου.

Αν πάλι σ΄αρέσουν τα χρώματα και δε διστάζεις να τολμήσεις ακόμα περισσότερο συνδύασε τις κίτρινες γόβες σου μ΄ένα λουλουδάτο παντελόνι, όπως δηλαδή έκανε και η Beyonce.

Μην αγχώνεσαι για το αν το πολύχρωμο παντελόνι σου έχει κίτρινο. Πίστεψε μας κανένας δεν θα το παρατηρήσει.

Για μια πιο επίσημη έξοδο;

Ακόμα κι αν θες να πας κάπου επίσημα δεν υπάρχει λόγος να αποχαιρετήσεις τις κίτρινες γόβες. Βάλε τες με ένα μακρύ είτε ένα πιο κοντό φόρεμα. Εσύ αποφασίζεις.

photos:inna-fashioncloudscity.blogspot.com,maytedoll21.com,designtrends.com, fashionsoawesome.com,modavracha.com,heyreneee.wordpress.com

The post Οι κίτρινες γόβες είναι το απόλυτο trend της σεζόν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα