Οι κάτοικοι αυτού του χωριού είναι παράδειγμα προς μίμηση- Πλέκουν γιγαντιαία πουλόβερ για τους ελέφαντες (Photos & Video)

09:13 31/1/2017 - Πηγή: iPop

Αν χρειάζεσαι κάτι για να σε εμπνεύσει, σου έχουμε την καλύτερη ιδέα. Οι κάτοικοι του χωριού Mathura στην Ινδία δίνουν το καλό παράδειγμα, αφιερώνοντας πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου τους στο να πλέκουν γιγαντιαία πουλόβερ για να προστατεύσουν τους ελέφαντες απ’ το κρύο.

Τα μέλη της οργάνωσης Wildlife SOS, μαζί με τους κατοίκους του χωριού, χρειάζονται περίπου 4 εβδομάδες για να φτιάξουν τα πουλόβερ, τα οποία προσφέρουν προστασία στους ελέφαντες.

Η οργάνωση έχει υπό την προστασία της 20 ελέφαντες, τους οποίους κι έσωσε από περιβάλλοντα

όπου υφίσταντο κακοποίηση. Οι περισσότεροι ελέφαντες είναι μάλιστα τυφλοί και με ευάλωτη υγεία, διότι ήταν για πολλές δεκαετίες σε καθεστώς παράνομης αιχμαλωσίας και έχουν υποστεί βασανιστήρια.

Ο CEO της οργάνωσης δήλωσε:

Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε τους ελέφαντες από το τσουχτερό κρύο κατά την διάρκεια αυτού του δυνατού χειμώνα, καθώς είναι αδύναμη και ευάλωτοι αφού έχουν υποφέρει από κακοποίηση που τους καθιστά δεκτικούς σε παθήσεις όπως είναι η πνευμονία. Το κρύο επίσης δεν κάνει καλό στα αρθριτικά του, ένα συχνό θέμα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ελέφαντες που έχουμε σώσει

The post Οι κάτοικοι αυτού του χωριού είναι παράδειγμα προς μίμηση- Πλέκουν γιγαντιαία πουλόβερ για τους ελέφαντες (Photos & Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα