Οι Καλύτερες Στιγμές Του Sean Connery Ως James Bond

17:19 1/11/2020 - Πηγή: iPop

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Sean Connery, ο πρώτος και καλύτερος James Bond, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε επτά ταινίες του franchise και μετέτρεψε τον πράκτορα 007 σε έναν θρύλο. Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές απ’ τον Sean Connery ως James Bond.

Οι Καλύτερες Στιγμές Του Sean Connery
Ως James Bond

Ο Connery μετά τις ταινίες του Bond, πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και συνεργάστηκε με μεγάλους σκηνοθέτες όπως ο Alfred Hitchcock και ο Steven Spielberg. Κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία The Untouchables (1987) και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2003. Σημειώνεται ακόμη ότι τον Ιούλιο του 2000 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ήταν όλη του τη ζωή υπέρμαχος της ανεξαρτησίας της Σκωτίας.

Η βρετανική έκδοση του περιοδικού GQ συγκέντρωσε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Sir Sean Connery ως James Bond, για τον οποίο ψηφίζεται ξανά και ξανά ως καλύτερος και πιο ξεχωριστός από όλους τους άλλους που τον υποδύθηκαν στη συνέχεια.

Bond, James Bond

Όταν ο James Bond εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη μέσα από το Dr. No με τον Sean Connery, μας συστήθηκε με τον πιο κομψό, λιτό και cool τρόπο και συγκεκριμένα με το «Bond, James Bond». Αυτή η στιχομυθία έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στην ιστορία του κινηματογράφου. Ήταν αυτή που ξεκίνησε τον μύθο.

Διάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι Καλύτερες Στιγμές Του Sean Connery Ως James Bond εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα