Οι καλύτερες φράσεις για την αγάπη και το γάμο

15:03 16/10/2016 - Πηγή: iPop

Ατάκες χιουμοριστικές, ατάκες που είναι βγαλμένες απ’ την ζωή, ενοχλητικές ατάκες που λένε απλά την αλήθεια και ατάκες που σε κάποιους ίσως φανούν υπερβολικές και προκαλούν διαμάχες.

Όλες, όμως, έχουν να κάνουν με την αγάπη και το γάμο.

Με ποιες συμφωνείτε και με ποιες διαφωνείτε;

«Δεν ξέρω τίποτα για το σεξ γιατί ήμουν πάντα παντρεμένη»«Τι καλύτερο για δύο ανθρώπους απ’ το να νιώθουν ότι θα είναι συνδεδεμένοι για μια ζωή»«Ένας επιτυχημένος γάμος απαιτεί το να ερωτεύεσαι πολλές φορές, τον ίδιο άνθρωπο»«Όταν συνειδητοποιείς ότι θες
να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μ’ έναν άνθρωπο, θέλεις να ξεκινήσει το υπόλοιπο της ζωής σου όσο πιο γρήγορα γίνεται»«Οι άνδρες παντρεύονται τις γυναίκες με την ελπίδα ότι ποτέ δεν θα αλλάξουν. Οι γυναίκες παντρεύονται με την ελπίδα ότι οι άνδρες τους θα αλλάξουν. Και οι δύο στο τέλος απογοητεύονται»«Οι άντρες παντρεύονται επειδή είναι κουρασμένοι, οι γυναίκες από περιέργεια. Και οι δύο απογοητεύονται»«Δεν αγαπάς κάποιον επειδή είναι τέλειος. Τον αγαπάς παρά το ότι δεν είναι»«Ένας καλός γάμος είναι όταν και τα δύο μέλη νιώθουν ότι έχουν επωφεληθεί απ’ τη «συμφωνία».

The post Οι καλύτερες φράσεις για την αγάπη και το γάμο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα