Οι ηθοποιοί του «The Crown» αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες για τις εκρηκτικές σκηνές στην 5η σεζόν της σειράς

20:00 2/11/2022 - Πηγή: iPop

Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της 5ης σεζόν του The Crown, το συγκλονιστικό cast αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για όλα όσα θα δούμε στην μικρή οθόνη. Τώρα, δηλώνουμε ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένες.

Την Τετάρτη 2/11, το Netflix κυκλοφόρησε ένα ολιγόλεπτο βίντεο από τα παρασκήνια της 5ης σεζόν, στην οποία πρωταγωνιστούν η Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ, ο Jonathan Pryce ως Πρίγκιπας Φίλιππος, ο Dominic West

ως Πρίγκιπας Κάρολος, η Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Diana, η Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η Olivia Williams ως Camilla Parker Bowles.

The Crown 5η σεζόν: Όσα μας αποκαλύπτει το νέο βίντεο του Netflix

«Κανένας θεσμός δεν είναι άδικος», ακούγεται να λέει η βασίλισσα Ελισάβετ στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, σε μία ομιλία που εκφώνησε η μονάρχης για να τιμήσει τα 40 χρόνια της βασιλείας της στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Και κανένα μέλος του, επίσης. Το 1992 δεν είναι μια χρονιά που θα αναπολώ με αμείωτη ευχαρίστηση. Αποδείχθηκε ότι ήταν annus horribillis».

Για την επερχόμενη σεζόν, η Staunton δήλωσε στο σύντομο στο κλιπ, «Τα νέα επεισόδια ξεκινούν με τους πολίτες να αναρωτιούνται, «Χρειαζόμαστε τη μοναρχία;» «Χρειαζόμαστε τη βασίλισσα;» Οπότε, μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δε θα εξελιχθούν πολύ καλά».

Η αντίστροφη μέτρηση για την 5η σεζόν του The Crown ξεκίνησε! Δες τα πιο hot σκάνδαλα που μας αποκαλύπτει το trailer κι έρχονται για να ταράξουν την βασιλική οικογένεια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

«Η 5η σεζόν αναπαριστά μια περίοδο πραγματικής κριτικής και αβεβαιότητας», δήλωσε ο δημιουργός/συγγραφέας του The Crown, Peter Morgan. «Είναι πολύ σοκαριστικό το πόσο απροκάλυπτα επικριτικοί ήταν οι άνθρωποι προς τη μοναρχία εκείνη την εποχή».

The Crown: Ποια είναι τα γεγονότα που θα καλύψει η 5η σεζόν – Το τροχαίο της πριγκίπισσας Diana και οι έντονες αντιδράσεις για την σκηνή της κηδείας της

Ο Dominic West αναφέρθηκε στις «μεγάλες εντάσεις» που θα απολαύσουμε στη νέα σεζόν, «οι οποίες έλαβαν χώρα στην δεκαετία του 1950 και αφορούσαν τη μοναρχία, τη δημόσια ζωή και τον γάμο. Επιπλέον, αναφερόμαστε στη σύγχρονη εποχή και πώς όλα αυτά συγκρούονται μεταξύ τους».

«Η Diana αντιπροσωπεύει πραγματικά τη σύγχρονη εποχή και ο Κάρολος είναι κάπως παγιδευμένος μεταξύ των δύο», πρόσθεσε ο West, ο οποίος διαδέχεται τον Josh O’Connor στον ρόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Η Debicki – η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της Diana από την Emma Corrin στην 4η σεζόν – δήλωσε ότι ο χαρακτήρας της «απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια» στην 5η σεζόν, «ως αποτέλεσμα της διάλυσης του γάμου» με τον Κάρολο.

«Αυτό, φυσικά, κάπως την ενθαρρύνει να επικεντρωθεί σε άλλα κομμάτια της ζωής της και να προσπαθήσει να ανακτήσει τον έλεγχο», εξήγησε η 32χρονη ηθοποιός.

Θα δούμε ή όχι το τροχαίο δυστύχημα της πριγκίπισσας Diana στο The Crown; Οι δημιουργοί απαντούν

Όσο για τη Camilla, η ηθοποιός που την ενσαρκώνει αναφέρει, «Η Camilla από ένα είδος… «στενής φίλης» του Καρόλου γίνεται αντικείμενο ελέγχου των μέσων ενημέρωσης».

Η Staunton παραδέχτηκε ότι τα νέα μέλη του cast έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την επιτυχία που είχαν οι προηγούμενες σεζόν, ενώ παράλληλα δήλωσε πως όλοι έχουν προσπαθήσει να φανούν αντάξιοι. «Έχουμε προσπαθήσει πολύ, κάνοντας τη δική μας έρευνα για να δούμε αυτούς τους χαρακτήρες, αυτούς τους πραγματικούς ανθρώπους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Για την Debicki, «Η πρόκληση της σειράς με παρακίνησε πραγματικά», αποκάλυψε στο κλιπ. «Τις περισσότερες φορές, απλώς σε ωθεί είτε να βρεις νέους τρόπους να την προσεγγίσεις, είτε να ξεπεράσεις την πίεση».

Το σύντομο βίντεο που μας έκανε δώρο το Netflix ολοκληρώνεται με την βασίλισσα να αναφέρει σε μια ομιλία: «Αν δεν μπορούμε να παραδεχτούμε τα λάθη του παρελθόντος μας, τι ελπίδα μπορεί να υπάρξει για συμφιλίωση;»

Με λίγα λόγια, ετοιμάσου να γίνει χαμούλης! Συντονίσου στις 9 Νοεμβρίου στο Netflix!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι ηθοποιοί του «The Crown» αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες για τις εκρηκτικές σκηνές στην 5η σεζόν της σειράς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα