Οι αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε να κάνει ο Χάρης Ρώμας (Video)

12:24 13/6/2020 - Πηγή: iPop

Στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, μιλώντας μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας για τη σχέση του, τη συνεργασία με τον Μάνο Χατζιδάκη και την απόφαση να φύγει απ’ το σπίτι του.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο Άλλος”, μιλώντας για τα πρώτα του χρόνια στο θέατρο, τη συνεργασία με τον Μάνο Χατζιδάκη και την απόφαση να φύγει από το πατρικό του.

«Ο Μάνος Χατζιδάκης είναι για εμένα ο μεγαλύτερους

διανοούμενος που γνώρισα. Είχε άποψη, γνώση και τεράστιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ήταν και κακομαθημένος. Δεν χαριζόταν εύκολα. Πάταγε το πόδι κάτω, τσίτωνε και έλεγε θα γίνει έτσι» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ συνέχισε μιλώντας για την παράσταση που είχαν κάνει και λύγισε.

Πρώτη φορά το λέω αυτό. Κάναμε ένα σκετς που λεγόταν η επίσκεψη. Παίζαμε 25 άτομα. Μπαίναμε ένας ένας στη σκηνή, προσπαθούσαμε να μιλήσουμε και δεν προλαβαίναμε γιατί άλλαζε γνώμη και σταμάταγε. Κράταγε ατελείωτη ώρα. Ο κόσμος το έβλεπε με ενδιαφέρον και γέλαγε. Υπήρχε μια κωμική υπόσταση. Στο τέλος ο κόσμος άρχιζε να μας βρίζει γιατί δεν μιλούσαμε καθόλου. Εμένα λοιπόν επειδή του είχα ένα θάρρος, με βάζανε να του μιλήσω 

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε και για τον πατέρα του που δεν ήρθε ποτέ στην παράστασή του, λέγοντας «Θυμάται ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης ότι στην πρεμιέρα έβγαιναν όλοι οι ηθοποιοί με φίλους και εγώ που είχα πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο ήμουν μόνος». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος τόνισε πως εκείνη την εποχή έφυγε από το σπίτι του γιατί ένιωθε πως δεν είναι επιθυμητός και δεν μπορούσε να το ανεχτεί.

Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για τη σχέση του;

Είμαστε μαζί δέκα σχεδόν χρόνια. Πρώτα από όλα θέλω χρόνο μόνος μου. Για διάφορους λόγους δεν μένουμε συνέχεια μαζί, οικογενειακούς κλπ. Εμένα μου αρέσει! Πάρα πολύ… Είμαστε και πολύ μαζί. Δεν θέλω να το λέω, αλλά μία στο τρίσεκατομμύριο αν πέσει η κακή ενέργεια σε μια τόσο μεγάλη αγάπη, δεν το θέλω. Είναι δύσκολο να αγαπήσεις πραγματικά πολύ και να στο γυρίσουν αυτό πίσω. Είμαι χαρούμενος και περήφανος γιατί το πέτυχα αυτό στη ζωή μου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Χάρης Ρώμας: Το ενδεχόμενο γάμου και η απώλεια βάρους χάρη στην Κάτια Δανδουλάκη (Video)

Το άρθρο Οι αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε να κάνει ο Χάρης Ρώμας (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα