Οι άντρες αποκαλύπτουν: Πως θα τον προσσεγγίσεις!

10:57 5/4/2017 - Πηγή: iPop

Η διαδικασία της προσέγγισης μπορεί να είναι λιγάκι περίπλοκη! Δεν θες να τρομάξεις τον άλλον και να τον διώξεις μακριά ούτε θες να σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν έκανες την κίνηση. Μάθε λοιπόν παρακάτω πώς θα τον προσεγγίσεις!

Πως να τον προσεγγίσεις:Eκτίμησε την κατάσταση και δράσε ανάλογα!

Αν τον βλέπεις άνετο και δοτικό προτίμησε να κάνεις την πολυπόθητη κίνηση. Όλα εξαρτώνται από τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που κινείται μέσα στον χώρο.

Αν

βρίσκεστε στο ίδιο πάρτυ και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω του, πλησίασε τον και χόρεψε μαζί του. Κάντου ένα κομπλιμέντο, δείξτου τι θες.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι ευθύς, μην περιμένεις κάποιο σημάδι, δείξε στον άλλον ότι ενδιαφέρεσαι.

Να σαι ξεκάθαρη:Δείξε μου το δωμάτιο σου.Φίλα τον όταν φτάσετε εκεί.«Είσαι χαριτωμένος!»Είναι τόσο εύκολο.Μίλα του.Φλέρταρε.Πρότεινε του να πάτε πάνω.Δοκίμασε μία εναλλακτική:Ζήτησε του να δοκιμάσεις το ποτό του, και πρόσφερε του να πιει από το δικό σου.«Τι θα κάνεις μετά;»Προτίμησε να πεις μία καλή ατάκα πάντα πιάνει αν ψάχνεις τον εύκολο δρόμο.

The post Οι άντρες αποκαλύπτουν: Πως θα τον προσσεγγίσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα