Οι Άγριες Μέλισσες έπαθαν… Game of Thrones! Η επική γκάφα της παραγωγής!

13:45 17/7/2020 - Πηγή: iPop

Μια πολύ μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού παρακολούθησε το βράδυ της Πέμπτης το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών και συγκλονίστηκε με τις εξελίξεις. Μια επίσης μεγάλη μερίδα όσων το είδαν είχαν τα μάτια τους “ανοιχτά” και παρατήρησαν αυτό που έπρεπε… Δηλαδή την γκάφα στις Άγριες Μέλισσες που έκανε η παραγωγή!

Οι Άγριες Μέλισσες έπαθαν… Game of Thrones! Κι αν δεν θυμάσαι τι επικό είχε γίνει στη γνωστή σειρά, σου θυμίζουμε εδώ.

Όπως, λοιπόν, χάραξε τον δρόμο το GoT, τώρα ήρθαν οι Άγριες Μέλισσες να ξεχάσουν ένα ποτήρι Starbucks

στο τραπέζι. Και εννοείται πως αυτά συμβαίνουν σε σειρές/ ταινίες που πραγματικά η εποχή στην οποία αναφέρονται δεν γίνεται να υπάρχει ποτηράκι Starbucks… εκτός εάν το 1958 στον Θεσσαλικό Κάμπο είχαν ανοίξει τα πρώτα Starbucks!

Σ’ ένα πλάνο, λοιπόν, του τελευταίου επεισοδίου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, η παραγωγή είχε ξεχάσει ένα πλαστικό ποτήρι Starbucks, κάτι που θύμισε σε όλους την επική γκάφα που είχε κάνει η παραγωγή του GoT…  Kαι κάνοντας τη σύγκριση, προφανώς η δική μας, ελληνική παραγωγή της σειράς “δικαιολογείται”!

Κάποιος απ’ τους συντελεστές της σειράς απολάμβανε μάλλον το φραπουτσίνο του βρε παιδιά και το ξέχασε πάνω στο τραπέζι του δωματίου της Δρόσως… Πώς κάνετε έτσι;;;

Δες την γκάφα στις Άγριες Μέλισσες:

Οι #AgriesMelisses μοιαζει με σοβαρή τηλεοπτική παραγωγή,εποχής.
Όταν,όμως ,ξεχνάς τον καφε από τα Starbucks φάτσα μούρη τότε δείχνεις προχειρότητα και ερασιτεχνισμό
Κρίμα

Keywords
Τυχαία Θέματα