Οι SOS Γιατροί σε καλούν να γιορτάσεις μαζί τους

12:31 7/9/2014 - Πηγή: iPop

Η μεγάλη ιδέα της ιατρικής βοήθειας χωρίς σύνορα και περιορισμούς, κλείνει τα 20 χρόνια της και ζητά από όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό αυτών των γιατρών για άλλη μία ακόμα φορά. Οι SOS Γιατροί είναι αυτοί που εξασκούν όχι το επάγγελμά τους, αλλά το λειτούργημα τους σε όλα τα μέρη και όλες τις ώρες χωρίς περιορισμούς.

Είναι πάντα διαθέσιμοι να τρέξουν δίπλα σε όποιον τους έχει ανάγκη και να του παρέχουν τη βοήθεια τους. Οι SOS Γιατροί είναι αυτοί που υλοποίησαν την ιδέα να βρίσκεται πάντα ο γιατρός δίπλα στον ασθενή που τον έχει ανάγκη και

εκμηδένισαν κάθε απόσταση. Χρειάζεται μόνο ένα τηλεφώνημα και έρχονται αμέσως δίπλα σου στο χώρο σου όταν τους έχεις πραγματικά ανάγκη.

Έτσι, οι SOS γιατροί αποφάσισαν να κάνουν ένα παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στη Τεχνόπολις στο Γκάζι. Εκεί οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν γνώριμες μελωδίες από λαούτα, κλαρίνα και βιολιά. Αυτή τη πρωτοβουλία θα πλαισιώνουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες ενώ, το Λύκειο Ελληνίδων θα είναι αυτό που θα μας δείξει τις χορευτικές του ικανότητες. Οι παραβρισκόμενοι θα γελάσουν περάσουν όμορφες στιγμές και θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους καθημερινούς ήρωες.

Info!

SOS Γιατροί
Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου
Τεχνόπολις Γκάζι
Είσοδος: Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 19:00

The post Οι SOS Γιατροί σε καλούν να γιορτάσεις μαζί τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα