Ο βασιλικός πολτός ομορφαίνει! Το ήξερες;

13:30 22/7/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε πει πολλές φορές ότι η ομορφιά, όπως φυσικά και η υγεία αποτελούν εσωτερικές υποθέσεις που εξωτερικεύονται! Ότι, λοιπόν, συμβαίνει εσωτερικά στον οργανισμό μας (καλό- κακό), έχει τα ανάλογα αποτελέσματα και στην επιδερμίδα μας. Αυτή η φορά, αποφασίσαμε να σου μιλήσουμε για τα ευεργετικά που έχει ο βασιλικός πολτός και το πως μπορεί να αναδείξει την ομορφιά σου. Πως αυτός αλλάζει τη σύσταση και την υφή της επιδερμίδας σου και διαφοροποιεί την όψη της.

Ο βασιλικός πολτός είναι μία από τις πιο ευεργετικές τροφές που μπορείς να παρέχεις στον εαυτό σου. Περιέχει 134 θρεπτικά συστατικά

που ορισμένα από αυτά θεωρούνται θαυματουργά για το δέρμα και λειτουργούν σαν φυσικό μπότοξ. Κύρια πηγή θρέψης του βασιλικού πολτού είναι τα αμινοξέα που είναι το βασικό συστατικό του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο , όπως σίγουρα κάπου έχεις ακούσει είναι πιο απαραίτητο συστατικό για τη διατήρηση της σφριγηλότητας του δέρματος.

Εκτός, όμως, από το την υψηλή συγκέντρωση κολλαγόνου ο βασιλικός πολτός περιέχει και ένα μαγικό συνδυασμό βιταμινών Β που εκτός από το ανοσοποιητικό σου σύστημα οχυρώνουν την υγεία της επιδερμίδας σου. Μετατρέπουν την υφή του δέρματος σε πιο ελαστική, αλλά παράλληλα και πιο σφριγηλή.

Προσοχή!

Μην νομίζεις ότι ο βασιλικός πολτός βοηθά μόνο τις γυναίκες! Είναι ένα από τα αγαθά της φύσης που βοηθά εξίσου και τα δύο φύλα χαρίζοντας τους νεανική όψη και ζωντάνια.

The post Ο βασιλικός πολτός ομορφαίνει! Το ήξερες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα