Ο ρόλος της σερβιτόρας στον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα

09:43 15/7/2017 - Πηγή: iPop

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την απόδοση δικαιοσύνης σχετικά με τον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα Bakari Hederson και οι μέχρι τώρα αποκαλύψεις δείχνουν ότι ο ρόλος της σερβιτόρας στον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα ήταν σημαντικός.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία αφορμή για τον καβγά στον Λαγανά της Ζακύνθου υπήρξε η σερβιτόρα του bar η οποία διασκέδαζε μαζί με την παρέα του θύματος. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό αφού ο άγριος ξυλοδαρμός οδήγησε στον θάνατο του άτυχου νεαρού.

Όλο το κακό δεν χρειάστηκε περισσότερα

από μερικά δευτερόλεπτα για να γίνει. Ο Αμερικανός τουρίστας έχασε τη ζωή του από τα χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι που δέχθηκε από 9 άτομα, 8 Σέρβους και 1 Έλληνα.

Με βάση πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha η νεαρή κοπέλα μίλησε για πρώτη φορά στις αστυνομικές αρχές. Αναφέρθηκε στα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκείνο το μοιραίο βράδυ του φόνου.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, ενώ εκείνη διασκέδαζε με την παρέα του θύματος, την πλησίασε ένας συμπατριώτης της Σέρβος. Ο τελευταίος της έκανε παρατήρηση καθώς μέσα στο μαγαζί υπήρχαν πολύ Σέρβοι και εκείνη μιλούσε με έναν «μαύρο». Εκείνη δεν έδωσε σημασία στο περιστατικό. Ωστόσο το νεαρό θύμα μίλησε με τον Σέρβο. Ο διαπληκτισμός τους οδήγησε τον Σέρβο να χαστουκίσει τον Bakari, ο οποίος άρπαξε ένα μπουκάλι μπύρας χτύπησε τον Σέρβο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια η κοπέλα περιγράφει σκηνές από ταινία. Βγήκε έξω μαζί με τρεις Αμερικανούς και τους ακολούθησαν 30 άτομα Σέρβων οι οποίοι άρχισαν να χτυπάνε τους Αμερικανούς. Οι Αμερικανοί άρχισαν να τρέχουν. Λίγο μετά η κοπέλα κατευθύνθηκε προς την ίδια πορεία. Η ίδια δηλώνει:

Είδα έναν μελαψό άνδρα της παρέας μου πεσμένο στο δρόμο, να είναι αναίσθητος και να βγάζει αίμα από τα μάτια και ένας από τους Αμερικανούς δίπλα του να προσπαθεί να τον βοηθήσει

Τα όσα συνέβησαν μετά, σοκάρουν: «Βγήκα με τους και μαζί μας . Μετά από 5 λεπτά περπάτησα προς το μέρος που έτρεχαν και .

Στη συνέχεια αναφέρεται πως η κοπέλα παρακολούθησε το video από το σημείο του εγκλήματος και αναγνώρισε ορισμένα άτομα. Συγκεκριμένα αναγνώρισε τον barman ο οποίο έριξε τον νεαρό στο έδαφος. Ακόμα ξεχώρισε έναν ακόμα γνωστό της τον Α… (32χρονο).

Μέσα από το video σε αναγνώριση προέβη και ο ιδιοκτήτης του κέντρου νυχτερινής διασκέδασης. Πιο συγκεκριμένα, αναγνώρισε δύο άτομα.

Βλέπω ότι ο μπάρμαν σταματάει τον Αμερικανό, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έτρεχε και τον πετάει σπρώχνοντάς τον στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, μαζί με άλλο άτομο το οποίο δεν γνωρίζω και τον κλωτσάει επανειλημμένα όσο αυτός είναι πεσμένος στο έδαφος. Αναγνωρίζω και τον δεύτερο άνδρα που δούλευε για μένα. Αυτός φαίνεται να χτυπάει επανειλημμένως με τα χέρια του και τα πόδια του τον Αμερικανό, όσο είναι πεσμένο το θύμα στο έδαφος.

Αύριο θα απολογηθεί ο τελευταίος από τους 9 συλληφθέντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί 6 άτομα και 2 άτομα έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθερα.

The post Ο ρόλος της σερβιτόρας στον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα