Ο Πρίγκιπας George τώρα και σε γραμματόσημo! (Photo)

08:47 20/4/2016 - Πηγή: iPop

Ο αξιολάτρευτος γιος του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ο Πρίγκιπας George τώρα θα βγει και σε γραμματόσημο με αφορμή τα γενέθλια της γιαγιάς του, της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο σύζυγός της, ο Πρίγκιπας Willima και ο μικρός Πρίγκιπας George πόζαραν σ’ ένα οικογενειακό πορτραίτο ενόψει τα ενενηκοστά γενέθλια της Βασίλισσας.

Η φωτογράφηση έγινε με σκοπό να τυπωθούν

στην συνέχεια γραμματόσημα με την οικογένεια.

Ακόμα το Παλάτι προχώρησε στη δημιουργία μιας ακόμα σειράς έξι γραμματοσήμων με στιγμές από τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Θυμίζουμε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ανακοινώσει πως θα περάσει τα 90οστά της γενέθλια χωρίς την πλειοψηφία της οικογένειας της καθώς οι περισσότεροι θα πραγματοποιούν βασιλικές υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού του πρώτου φάρου από μία σειρά περισσότερων από χίλιους.

Συγκεκριμένα στην πραγματική ημερομηνία των γενεθλίων της, την Πέμπτη 21 Απριλίου, η βασίλισσα θα έχει στο πλευρό της τον Δούκα του Εδιμβούργου και τον μεγαλύτερο γιο του, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και την Δούκισσα της Κορνουάλης, ενώ στις 2 Ιουνίου που θα γιορταστούν γενέθλια και ενθρόνιση μαζί, θα είναι όλη η οικογένεια.

Photo: Getty

The post Ο Πρίγκιπας George τώρα και σε γραμματόσημo! (Photo) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα