Τραμπ- Κλίντον επιβεβαίωσαν την ισχύ τους στη Νέα Υόρκη

07:50 20/4/2016 - Πηγή: iPop

Επιβεβαίωσαν την ισχύ τους νικώντας στις προκριματικές εκλογές στη Νέα Υόρκη ο Ντόναλντ Τραμπ και η Χίλαρι Κλίντον, επικρατώντας των αντιπάλων τους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την άνετη νίκη του στη Νέα Υόρκη πλησιάζει τον αριθμό των εκλεκτόρων που απαιτούνται προκειμένου να είναι υποψήφιος

με τους Ρεπουμπλικανούς για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Συνολικά χρειάζεται 1.237 εκλέκτορες, ενώ, όπως όλα δείχνουν οι δύο αντίπαλοί τους θα μείνουν πίσω και θα απομακρυνθούν από το όνειρο της αμερικανικής Προεδρίας.

Η Χίλαρι Κλίντον επικράτησε του μοναδικού πλέον αντιπάλου της, Μπέρνι Σάντερς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια είχε αντιπροσωπήσει τη Νέα Υόρκη ως Γερουσιαστής.

Παρόλα αυτά, αξίζει να τονίσουμε ότι η ψηφοφορία στη Νέα Υόρκη έγινε κάτω από τη σκιά δεκάδων προβλημάτων. Ένα απ’ αυτά ήταν η ξαφνική απώλεια των ονομάτων 125.000 ατόμων από τους εκλογικούς καταλόγους, με τους εγγεγραμμένους να φθάνουν τα 4 εκατομμύρια.

‘Ετσι, ο οικονομικός διευθυντής της Πολιτείας έδωσε εντολή για διενέργεια ελέγχου του εκλογικού συμβουλίου, το οποίο και χαρακτήρισε ως «μονίμως ανοργάνωτο, χαοτικό και ανεπαρκές».

The post Τραμπ- Κλίντον επιβεβαίωσαν την ισχύ τους στη Νέα Υόρκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα