Ο Πούτιν ξεκαθαρίζει: Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τις εκλογές στις ΗΠΑ

15:57 16/10/2016 - Πηγή: iPop

Λίγες μόλις ώρες μετά τις κατηγορίες του επιτελείου της Χίλαρι Κλίντον ότι η διαρροή των επί πληρωμή ομιλιών της υποψήφιας Προέδρου για τη Goldman Sachs είναι «δουλειά» της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τονίζει ότι δεν είναι σκοπός του Κρεμλίνου να επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο Βλ. Πούτιν τόνισε ότι η υποκλοπή των emails

γίνονται από πλευράς των ΗΠΑ προσθέτοντας οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις καταγγελίες εναντίον της Ρωσίας για να αποπροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους απ’ τα προβλήματα που υπάρχουν.

Μάλιστα, ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ότι μόλις οι διαμάχες για τις αμερικανικές εκλογές τελειώσουν, τότε θα μπορέσουν να αποκατασταθούν και οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρόσθεσε μάλιστα πως θα είναι θετικός σε όποια προσπάθεια Αμερικανού ηγέτη θελήσει συνεργασία με τη Μόσχα. «Η Ρωσία δεν έχει σκοπό να επηρεάσει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει μετά από αυτές. Είναι αντιπαραγωγικό να θυσιάζονται οι σχέσεις με τη Ρωσία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν μικροπολιτικά συμφέροντα της αμερικανικής διακυβέρνησης, τη στιγμή που η Ρωσία, δεν επιδιώκει αν έρθει σε αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ».

«Ο Πούτιν θα λάβει μήνυμα για την παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα λάβει ένα «μήνυμα» σχετικά με την παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές, τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν το Σάββατο αντιδρώντας σ’ όσους κατηγορούν το Λευκό Οίκο ότι δεν ασχολήθηκε με το ζήτημα.

Στέλνουμε ένα μήνυμα στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε και το μήνυμα θα σταλεί, θα το ξέρει και θα γίνει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά μας και υπό περιστάσεις που θα έχουν τον πιο σημαντικό αντίκτυπο

The post Ο Πούτιν ξεκαθαρίζει: Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τις εκλογές στις ΗΠΑ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα