Ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Fast and Curious

15:35 8/3/2016 - Πηγή: iPop

Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης

παίρνει την σκυτάλη από την Μυρτώ Κοντοβά και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;Το άγνωστο σίγουρα, αλλά κι ένα χαμόγελο για το αύριο.Τι σε εξιτάρει;Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, έχει σχέση και με την περίοδο. Μου αρέσει γενικά, όπως και σε όλους τους ανθρώπους, να διεγείρομαι από συμβάντα, μουσική, ανθρώπους, τέχνη, θέατρο και τον κινηματογράφο, την δουλειά μου, από ανθρώπους που αγαπώ, φίλους ή την σύντροφο. Όλα αυτά που αποτελούν μέρος της ζωής με εξιτάρουν, αλλά δεν είναι ένα συγκεκριμένο πράγμα. Η δοσολογία αυτών που μπορούν να με διεγείρουν πολύ, αλλάζει ανάλογα με τη φάση που βρίσκομαι και τα θέλω μου.Και τι σε ξενερώνει;Η απουσία των παραπάνω. Δηλαδή να βρίσκομαι με ανθρώπους που δεν υπάρχει επικοινωνία, να μην νιώθω ότι αγαπιέμαι και αγαπώ, το να μην έχω τίποτα γύρω μου που να μπορεί να με διεγείρει. Όλα αυτά μπορούν να με ξενερώσουν.Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;Θα το χάριζα!Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;Νομίζω τίποτα. Γιατί το παραμικρό που θα άλλαζες, θα μπορούσε να καθορίσει αυτό που είμαι σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό που είμαι σήμερα και για τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα. Ακόμα κι αν υπήρχαν στιγμές, που σίγουρα υπήρχαν, κατά τις οποίες έχω κάνει λάθη, δεν θα τις άλλαζα.Με ποιο ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;Μου έχουν πει ότι μοιάζω με διάφορους! Δεν θυμάμαι όμως κάποιο συγκεκριμένο!Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;Τελευταία μέσα από το κλίμα όπου έχω βάλει τον εαυτό του για την παράσταση, Άννα Καρένινα, ακούω περισσότερο κλασική μουσική που δεν έχει στίχους και έχω στο μυαλό μου τις μελωδίες και τις μουσικές.Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;Ο εαυτός μου. Είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου σε τέτοιο βαθμό που οι άλλοι πολλές φορές με ανακουφίζουν. Συμβαίνει και το ανάποδο, αλλά υπάρχουν πολλές στιγμές που είμαι σκληρός με τον εαυτό μου.Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;Δεν νομίζω! Δύσκολο. Όχι λόγω εξάρτησης, αλλά λόγω μιας κοινωνικής συνήθειας. Είναι κομμάτι της ζωής μου, της εποχής.Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;Θα ήθελα να είναι καλοκαίρι!Σημείωση!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρίσκεται κάθε Τετάρτη- Κυριακή στο Θέατρο Rex (Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη») και την παράσταση «Άννα Καρένινα», δίπλα στους: Μαρία Ναυπλιώτου, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Ευγενία Δημητροπούλου, Μάξιμο Μουμούρη και πολλούς ακόμα καταξιωμένους ηθοποιούς.

Ακόμα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Lacta «Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο» δίπλα στην Ευγενία Δημητροπούλου και τον Τάσο Νούσια.

Photo: Patroklos Skafidas

The post Ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Fast and Curious appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα