Ο οίκτος δεν είναι ενδιαφέρον – Μητέρα «φρενάρει» σχόλια για το σημάδι της κόρης της (photos)

20:45 14/3/2016 - Πηγή: iPop

Η Katie Crenshaw είναι η μητέρα της αξιολάτρευτης 6 μηνών, Charlie Crenshaw. Η Charlie είναι ένα ευτυχισμένο μωρό, το οποίο τυχαίνει να έχει ένα εκ γενετής σημάδι, γνωστό ως τριχοειδές αιμαγγείωμα, στη δεξιά πλευρά του προσώπου της.

Για μήνες, το σημάδι στο πρόσωπο της μικρής Charlie, ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο όλοι μίλαγαν στην μητέρα της και η ίδια απλά κουράστηκε να ακούει αδιάκριτα και πολλές φορές σχόλια οίκτου για το ακριβώς συμβαίνει στην κόρη της…

It's…. ROMPER WEATHER.

A photo

posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on Mar 10, 2016 at 1:53pm PST

Στο blog της Crenshaw, Twelve and Six , αναφέρει πως το σημάδι στο πρόσωπο της κόρης της είναι απίθανο να εξαφανιστεί με την πάροδο του χρόνου κι σε αυτό πολλές φορές λαμβάνει ερωτήσεις από χρήστες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της χαριτωμένης Charlie. Η ίδια η Creanshaw, δηλώνει ευγνώμων για το ενδιαφέρον του κόσμου, όμως πολλές φορές το περιεχόμενο των ερωτήσεων και των σχολίων δεν είναι πάντα τόσο καλοπροαίρετο, αλλά αναλώνεται σε κοινοτοπίες και προτάσεις «ενδιαφέροντος» που δεν στηρίζονται σε καμία επιστημονική ή λογική βάση:

Here's a laughing baby for you, in case you needed it.

A video posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on Mar 4, 2016 at 10:43am PST

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το σημάδι στο πρόσωπο της κόρης μου, κάθε φορά που κάποιος θα την κοιτάξει. Μπορούμε να δούμε και πέραν από το χρώμα στο πρόσωπό της. Η Charlie είναι η Charlie και το σημάδι αυτό, είναι κομμάτι του ποια είναι και της μοναδικής ομορφιάς της. Δεν χρειάζεται ούτε εκείνη, ούτε κι εγώ σχόλια, αδιάκριτες ερωτήσεις ή τη γνώμη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σχεδόν ηδονοβλεπτικά το παιδί μου» αναφέρει χαρακτηριστικά η Crenshaw στο blog της.

Happy March! We are definitely feeling Springy today. Maybe a visit to the park is in order.

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on Mar 1, 2016 at 5:49am PST

Η Crenshaw σημειώνει επίσης, ότι το σημάδι στο πρόσωπο της κόρης της, το οποίο είναι μια μορφή αγγειακού όγκου, δεν έχει καμία γνωστή αιτία εμφάνισης ή κάποια μορφή πρόληψης. Η κόρη της είναι ευτυχισμένη και υγιής, και δεν χρειάζεται τις «ευχές» μας, για να φτάσει μακριά…

«Πως θα αντιδρούσατε αν ερχόμουν εγώ ή κάποιος άλλος και σας ρώταγα συνέχεια τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής με το παιδί σας; H’ αν σας έλεγα πως προσεύχομαι συνέχεια για την τύχη και την μακροζωία του; Θα σας έφερνα τουλάχιστον σε αμηχανία, σωστά;”

Η ιστορία και η στάση αυτή της Crenshaw, έχει προσελκύσει εκατοντάδες άλλους γονείς, πολλοί από τους οποίους αγωνίζονται με το ίδιο θέμα.

«Έχω λάβει εκατοντάδες όμορφα μηνύματα από ανθρώπους που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, οι που έχουν μεγαλώσει με μεγάλα σημάδια στο πρόσωπό τους. Όλοι μου λένε ότι χρωστάνε τα πάντα στους γονείς τους για τον τρόπο που η μητέρα ή ο πατέρας τους, διαχειρίστηκαν ψύχραιμα αυτή τους τη «διαφορετικότητα».

Η Crenshaw όμως δεν είναι η μόνη που, όπως φαίνεται, έχει κουραστεί να δέχεται τον οίκτο των ανθρώπων. Το να εκφράζει κανείς τη λύπη του, συχνά δεν βοηθούν κανέναν, πέραν από το ίδιο το άτομο που τα εκφράζει. Η Crenshaw θέλει να κάνει τους ανθρώπους να δουν πέρα από την επιφάνεια και το σημάδι στο πρόσωπο της κόρης της, κάνοντάς της καλύτερες ερωτήσεις. Εξ άλλου υπάρχουν πάντα, τόσα πολλά πράγματα να σκεφτεί κανείς και να ρωτήσει…

photo:Mashable

The post Ο οίκτος δεν είναι ενδιαφέρον – Μητέρα «φρενάρει» σχόλια για το σημάδι της κόρης της (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα