Βγες τώρα από το friend zone μαζί του!

18:16 14/3/2016 - Πηγή: iPop

Θα ξεκινήσουμε με την πρώτη επίσημη παραδοχή: τα πράγματα είναι δύσκολα. Πάμε στη δεύτερη: εναντίον σου από την πολλή αρχή. Και κλείνουμε με την τρίτη: παρ’ όλα αυτά, θέλεις να εναντιωθείς. Και να μην αποδεχτείς τη μοίρα σου, όπως τόσες και τόσες άλλες κοπέλες εκεί έξω. Που έχουν θυσιάσει τους έρωτες και τα συναισθήματα τους για αγόρια, τα οποία, από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίζουν τα ερωτοχτυπημένα κορίτσια που καίγονται για πάρτη τους, ως φιλαράκια.

Του: ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Μαχαίρι και στη δική σου την καρδιά λοιπόν, καθ’ ότι αυτός που γουστάρεις σε έχει βάλει επισήμως στη friend zone,

και δεν λέει να σε βγάλει από εκεί, όσο κι αν προσπαθείς να του δώσεις να το καταλάβει. Ο αγώνας σου θα είναι δύσκολος, και, αν έχεις πέσει στην περίπτωση, όπου απλά δεν είναι τόσο στουρνάρι ώστε να μην καταλαβαίνει τι τρέχει, αλλά δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως, τότε το να βγεις από εκεί είναι task δυσκολότερο και από έξοδο από μαύρη τρύπα. May the force be with you, λοιπόν, και ετοιμάσου να ριχτείς στη μάχη!

Ξεκαθάρισε τη θέση σου. Δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτα κοφτή, ούτε να τον τρομάξεις και να σου την κάνει μια για πάντα. Απλά, θα πρέπει να τον πλησιάσεις ευθύς εξ αρχής, με δεδηλωμένες τις προθέσεις σου. Αν το παίξεις πολύ φιλικά, και ο ίδιος δεν πάρει το μήνυμα, τότε μπαίνεις στο γήπεδο με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια, δεν είναι αυτονόητο;

Διάβασε περισσότερα στο marymary.gr…

The post Βγες τώρα από το friend zone μαζί του! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα