Ο Νίκος Παππάς αποκλείει το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος

14:07 31/12/2016 - Πηγή: iPop

Το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος απέκλεισε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος επισήμανε πως η αξιολόγηση αναμένεται να κλείσει σύντομα.

Μιλώντας στην εφημερίδα, Realnews, o Νίκος Παππάς επισήμανε:

Δεν υπάρχει κανένας λόγος καθυστερήσεων. Αν αυτές συμβούν θα οφείλονται στο γεγονός

ότι όσοι έχουν πολιτικές σκοπιμότητες, που αυτή τη στιγμή είναι μειοψηφικές, έχουν υπερισχύσει

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρθηκε στο ΔΝΤ λέγοντας πως «η Ελλάδα δέχτηκε την παρουσία του χάριν της συμφωνίας. Το αν θα παραμείνει ή όχι πρέπει γρήγορα να το αποφασίσει το ίδιο. Η Ελλάδα τηρεί τα συμφωνηθέντα. Αυτό οφείλουν να το κάνουν όλοι».

Εστίασε επίσης, στα στελέχη του ΔΝΤ και απάντησε στο αν αυτά βρίσκονται σε «συμπαιγνία» με το Βερολίνο και τον Β. Σόιμπλε τονίζοντας «ορισμένοι έχουν χρησιμοποιήσει τη στάση του Ταμείου ως δικαιολογία για να καθυστερούν, να διαφωνούν και να ζητούν νέα μέτρα» και συμπλήρωσε «ο κ. Σόιμπλε επιμένει κάθε φορά που μιλάει να εξηγεί ότι δεν μπορεί να πάει στη γερμανική Βουλή χωρίς το Ταμείο να έχει συμμετοχή στο πρόγραμμα. Αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Πρέπει να το λύσει και όχι να προσπαθεί να το εξαγάγει ακόμα μια φορά. Το πιο δύκολο γι αυτόν σε αυτή τη φάση είναι να εξηγήσει γιατί κατέρρευσαν τα δύο πρώτα προγράμματα».

Για το ενδεχόμενο πλεονάσματος το 2017:

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ύπαρξης πλεονάσματος και το 2017 λέγοντας «και πλεόνασμα θα υπάρξει και θα μοιραστεί εκ νέου σε όσους έχουν ανάγκη».

Για την επιστολή Τσακαλώτου:

«Κλειδώσαμε την παροχή στους συνταξιούχους και ξεκλειδώσαμε τα μέτρα για το χρέον. Και αν ήταν τόσο εύκολο με μια επιστολή να δίνουμε 600 εκατομμύρια στους συνταξιούχους και να παίρνουμε μέτρα για το χρέος, θα εισηγηθούμε στον Τσακαλώτο να το ξανακάνει» είπε ο Υπουργός.

Για τις τηλεοπτικές άδειες:

Ο Νίκος Παππάς στο τέλος της συνέντευξης του αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες λέγοντας «περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ και με βάση τα χρονοδιαγράμματα που θα βάλει στο τραπέζι θα νομοθετήσουμε για το ενδιάμεσο διάστημα μέχρι την αδειοτότηση. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει άπαντες ότι δωρεάν πανελλαδική εκπομπή δεν υπάρχει πλέον».

Διαβάστε επίσης:

Η Κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για «μηχανισμούς εγγυήσεων» προκειμένου να κλείσει η β’ αξιολόγηση

The post Ο Νίκος Παππάς αποκλείει το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα