Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε τη θέση της Ηλιάνας κι αυτή είναι η νέα του “εκπομπή”

19:11 8/9/2020 - Πηγή: iPop

Λίγο πριν βγουν στον αέρα το Καλό Μεσημεράκι και το Pop Up, ο Νίκος Μουτσινάς τρολάρει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον καλύτερο τρόπο. 

Σε λίγες μέρες ξεκινάει η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το μοντέλο να έχει μπει σε ρυθμούς παρουσιάστριας, αποκτώντας τη δική σου εκπομπή στη συχνότητα του Alpha. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 14 του μήνα, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει βγει στη δημοσιότητα το trailer της εκπομπής.

Τώρα,

όμως, ο Νίκος Μουτσινάς με τον δικό του, μοναδικό τρόπο τρολάρει την Ηλιάνα και μοιράζει στιγμές γέλιου με το δικό του trailer για το… «Απαπ Up».

Όπως θα δεις στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι, στο Instagram, ο παρουσιαστής σατιρίζει μ’ έναν υπέροχο τρόπο το trailer του Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στέλνει το δικό της μήνυμα λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Pop Up. 

Στο trailer του «Απαπ Up» βλέπουμε τον Νίκο Μουτσινά να υποδύεται την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, περπατώντας προς το πλατό, έχοντας στο πλάι του τους συνεργάτες του. Φυσικά εκεί βρίσκεται και η Βάνια ή αλλιώς Ματίνα Νικολάου

Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο γράφει «Απαπ UP. Ηλιάνα Παπαγεωργίου τι έχεις να πεις γι’αυτό;». Μεταξύ άλλων άφησε ένα σχόλιο και η Έλενα Χριστοπούλου, γράφοντας με πολύ χιούμορ «Είσαστε μουρλοί το καταλαβαίνετε;;;».

Δες το βίντεο, στο οποίο ο Νίκος Μουτσινάς τρολάρει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: 

View this post on Instagram

@ilianapapageorgiou τι έχεις να πεις γι’αυτό;

Keywords
Τυχαία Θέματα