Ο Γεωργιάδης στο πλευρό του Μητσοτάκη- Χωρίς τέλος η κόντρα του με τον Λαζόπουλο

11:06 14/1/2016 - Πηγή: iPop

Στο πλευρό του Μητσοτάκη θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επισήμανε ότι θα υπηρετήσει σε όποια θέση επιλέξει ο νέος πρόεδρος. Επιτέθηκε ξανά στον Λάκη Λαζόπουλο μιλώντας για «χυδαίο και εμετικό λίβελο».

Όπως επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξη του, το πρωί της Πέμπτης, θα μάθει και ο ίδιος ποια θέσει θα κατέχει όταν προβεί σε ανακοινώσεις ο πρόεδρος.

Αναφέρθηκε και στις πρώτες μέρες προεδρίας του Κ. Μητσοτάκη σημειώνοντας πως έκανε μια εξαιρετική αρχή και πρόσθεσε:

Υπάρχουν νέοι άνθρωποι. Όλοι έχουν να επιδείξουν στον τομέα τους επιτυχίες και έργο. Είναι πολυσυλλεκτικό το σχήμα, από όλες τις πλευρές της ΝΔ. Από την πρώτη μέρα η ενότητα γίνεται στην πράξη και η πολυσυλλεκτικότητα του Κυριάκου στέλνεται ως μήνυμα εντός της ΝΔ και εκτός.

Σχολίασε την ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου στο διαδίκτυο σημειώνοντας πως ήταν: «Χυδαίος και εμετικός λίβελος».

Με το πού εκλέγεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί προσωπικά με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Λάκης Λαζόπουλος -θυμίζω τον πήρε μαζί με τον πρόεδρο Ολάντ να φάνε έξω- ανεβάζει ένα τόσο χυδαίο και εμετικό λίβελο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν αφήσουμε ανθρώπους τέτοιου τύπου να τους νομιμοποιεί ο πρωθυπουργός… Θέλω οι πολιτικές δυνάμεις να καταλάβουμε ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τέτοια πρόσωπα και να μην τα νομιμοποιούμε με τη στάση και τη συμπεριφορά μας, όπως έκανε ο κ.Τσίπρας.

Τι έγραψε ο κ. Λαζόπουλος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

«Καλώς ήρθες, Κυριάκο μας!

Η σάτιρα έχει αφάνταστη χαρά από την εκλογή σου.
Αυτή η φάτσα καρτούν, ξεπατικωτούρα ενός άσχημου παρελθόντος, έρχεται σε μία περίοδο απαισιοδοξίας να προσθέσει ακόμα περισσότερη απαισιοδοξία, και να δυναμιτίσει το απέλπιδο της χώρας.

Η Ευρώπη προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το άρμα του νεοφιλελευθερισμού και του Θατσερισμού, και η Νέα Δημοκρατία επιλέγει τον «μικρό Σόιμπλε» χωρίς καν τα προσόντα του μεγάλου Σόιμπλε, για την θέση του αρχηγού της Νέας μεν, αλλά καθόλου Δημοκρατίας δε.

Η Νέα Δημοκρατία, όπως την ξέραμε, τελείωσε. Ο Μητσοτάκης σηματοδοτεί το τέλος του Καραμανλισμού, την επάνοδο του Σαμαρά και την εγκαθίδρυση του κολλητού του Άδωνη σε θέση ακροδεξιού επιθετικού.
Το ΛΑΟΣ είναι εδώ. Έχουμε διεύρυνση του ΛΑΟΣ και ήττα του κέντρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο γιος του αποστάτη του κέντρου, έρχεται να παραστήσει τον επιστάτη του.

Ο εκλεκτός του Χριστοφοράκου και της Siemens, ο σημαδεμένος μιας ολόκληρης περιόδου, έρχεται ως μακρύ χέρι των Γερμανών στην νέα πορεία της δεξιάς παράταξης.

Η Νέα Δημοκρατία νοικιάστηκε από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε να έχουν κι αυτοί ένα καθαρά δικό τους κόμμα στην Ελλάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε από την αρχή τον Κυριάκο στο τιμόνι. Έπαιξε το παιχνίδι της συμπάθειας προς τον Μειμαράκη για να μην χαλάσει την σχέση που είχε αναπτύξει με τον Καραμανλή, αλλά σε επιχειρηματίες που ρωτούσανε που να στείλουν τις ψήφους τους στον δεύτερο γύρο η οδηγία ήταν εμφανώς σαφής. Προς τον Κυριάκο».

The post Ο Γεωργιάδης στο πλευρό του Μητσοτάκη- Χωρίς τέλος η κόντρα του με τον Λαζόπουλο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα