Ο Εθνικός Κήπος «ξαναζωντανεύει» τον Ιούνιο!

12:31 3/6/2017 - Πηγή: iPop

Ο Εθνικός Κήπος «ξαναζωντανεύει» τον Ιούνιο με 150 εκδηλώσεις για μεγάλους και παιδιά, παραστάσεις μουσικές και θεατρικές, στιγμές αφιερωμένες στον αθλητισμό και τη δημιουργία.

Ο Δήμος Αθηναίων άνοιξε ένα εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας για όλο τον Ιούνιο. Ο Εθνικός Κήπος ξαναμπαίνει στην καθημερινότητα των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, τους καλεί να «Ζήσουν τον Κήπο Αλλιώς».

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ανέφερε ότι:

Μέσα

από αυτό το πρόγραμμα αναδεικνύονται τα πάρκα και οι κήποι της πόλης σε σημείο συνάντησης, πολιτισμού και άθλησης για μικρούς και μεγάλους. O πιο κεντρικός και αγαπημένος κήπος της πόλης θα αποτελέσει την αφετηρία του προγράμματος

Συγκεκριμένα για έναν ολόκληρο μήνα στον Εθνικό Κήπο θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια, γυμναστική, γιόγκα, πιλάτες, μουσική, θέατρο, χορό, ξεναγήσεις, παιχνίδια και κρυμμένους θησαυρούς για όλους.

Από τις εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν, η ποιητική περιήγηση μέσα από την παράσταση «Εθνικός Κήπος», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη (συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών 22-26/6), οι συναυλίες των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής (20 & 21/6), μια ιδιαίτερη «χαρτογράφηση» της νεότερης ιστορίας του Κήπου από το Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Αθηναίων (7/6), μια ξενάγηση-ανακάλυψη των γλυπτών του (18 & 25/6), αλλά και το καθιερωμένο Athens Garden Festival (8-11/6).

The post Ο Εθνικός Κήπος «ξαναζωντανεύει» τον Ιούνιο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα