Ο Stan μας αποκαλύπτει τα μυστικά του

09:31 24/4/2014 - Πηγή: iPop

Τα τατουάζ, είναι μικρές, πολύ προσωπικές ιστορίες του καθενός. Είναι ένα κομμάτι της ψυχής σου ζωγραφισμένο για πάντα πάνω στην επιδερμίδα σου! O Stan πέρα από κολλημένος με τη μουσική του είναι και απόλυτα κολλημένος με τα τατουάζ του. Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στο ipop και μοιράστηκε τις προσωπικές του ιστορίες για τα τατουάζ του!

Το πρώτο μου τατουάζ το έκανα στα δεκαέξι. Φυσικά κρυφά από τους γονείς μου. Τότε ακόμα δεν είχαν γίνει τα τατού μόδα. Δεν υπήρχε η έξαρση που υπάρχει σήμερα.

To έκανα γιατί έβλεπα όλους τους

αγαπημένους μου τραγουδιστές να κάνουν. Θυμάμαι περνούσα μία φάση με την ραπ μουσική τότε. Τότε ήταν πολύ της μόδας ο Emimen. Πόσο μυαλό μπορείς να έχεις όταν είσαι δεκαέξι χρονών; Το μόνο που με ενδιέφερε στα δεκαέξι ήταν το τι χρώμα θα βάψω τα μαλλιά μου, τι κούρεμα θα κάνω, πόσο ήρθε η Μάντσεστερ ή τι τατουάζ θα βαρέσω.
Ήθελα το τατουάζ μου να μην φαίνεται. Δεν ήθελα να το δουν οι γονείς μου και στενοχωρηθούν. Το έκανα κοντά στον αφαλό.

Το τατουάζ το είδαν οι γονείς μου όταν πια ενηλικιώθηκα. Ήμουν στην δουλειά με τον πατέρα μου. Δούλευα ως ηλεκτρολόγος τότε. Ήμουν ανεβασμένος σε μια σκάλα και τέντωσα τα χέρια να αλλάξω μία λάμπα. Τότε φάνηκε. Φυσικά το έμαθε αμέσως και η μητέρα μου και άρχισαν οι ερωτήσεις «τι είναι αυτό;», «πότε το έκανες;», «γιατί;» κλπ

Το πρώτο τατουάζ είναι συνήθως αυτό που θέλεις να φτιάξεις ή να κάνεις cover up (να το πατήσεις δηλαδή από πάνω και να κάνεις νέο σχέδιο) όταν περάσουν τα χρόνια. Είναι συνήθως η ντροπή των τατουάζ σου.. Είναι ίσως το μοναδικό τατουάζ που μετάνιωσα που το έκανα.

Τα τατουάζ δεν είναι βιτρίνα. Είναι τέχνη. Πλέον, έχει εξελιχθεί σε βιτρίνα ή αν θέλεις καλύτερα σε μία μόδα εποχής. Με ξενίζει. Νευριάζω με τους ανθρώπους που κάνουν τατουάζ απλώς για να το κάνουν. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σίγουρα δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν στο σώμα τους. Και όμως έχουν! Το κάνουν μόνο για να είναι μέρος της εποχής ή για να μην διαφέρουν από το σύνολο.

Παλαιότερα υπήρχαν ταμπού και στερεότυπα όσον αφορά τα τατουάζ. Σίγουρα οι ηλικιωμένοι τα έχουν συνδέσει με τους ναυτικούς ή τους φυλακισμένους. Νομίζω ότι εποχή από μόνη της έχει καταρρίψει τέτοιου είδους στερεότυπα.
Τα τατουάζ που έχω στο σώμα μου είναι συμβολικά. Μέσα σε αυτά είναι οι αναμνήσεις μου. Όλα τους, κρύβουν μέσα ένα κομμάτι της ζωής μου ή έναν αγαπημένο μου άνθρωπο ή μία ημερομηνία. Όλα έχουν μέσα κομμάτια από τη ζωή μου.

Δεν φοβάμαι μην «χτυπήσω» ένα τατουάζ και το μετανιώσω.

Και στη ζωή μετανιώνεις. Ακόμα και μία κακιά στιγμή δεν παύει να είναι ανάμνηση. Και μάλιστα σε κάνει πιο δυνατό. Ειδικά όταν μπορείς να την αντιμετωπίσεις.

Το αγαπημένο μου τατουάζ είναι ένα που μου έκανε o Ζem. Είναι ο παλιός Michael Jackson που κρατάει στα χέρια το πρόσωπου του καινούριου. Κρατάει μία μάσκα δηλαδή που πρέπει να φορέσει για να γίνει αρεστός και αγαπητός ενώ στην ουσία δακρύζει. Μέσα του πονάει. Αυτό το περνούν γενικότερα οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέαμα και την ψυχαγωγία του κόσμου. Πρέπει να εμφανιστούν στο κοινό και να είναι έτσι όπως περιμένει ο κόσμος να τους δει. Ασχέτως αν βρίσκονται σε bad mood. Ο Michael Jackson ήταν ένας ένας άνθρωπος ο οποίος υποτάχθηκε στην εποχή του, καταπίεσε τον εαυτό του, άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα του για να γίνει μέρος του τρεντ και για να πετύχει.

Λένε ότι όποιος κάνει ένα τατού, ποτέ δεν σταματάει στο ένα. Αυτό πιστεύω και εγώ.

Δεν ξέρω αν έχω σκοπό να γεμίσω. Από την άλλη δεν ξέρω αν υπάρχει και τελειωμός σε αυτό το πράγμα. Σίγουρα δεν πρόκειται να κάνω ποτέ τατουάζ στο πρόσωπο.

Ένα τατουάζ πονάει ελεγχόμενα. Δεν θα βάλεις ποτέ τα κλάματα , ούτε όμως είναι κάτι ευχάριστο. Τα τατουάζ που με πόνεσαν περισσότερο ήταν εκείνα των καρπών και στους αγκώνες. Λένε ότι οι πιο ευαίσθητες περιοχές είναι οι κλειδώσεις.

Info!

1. Το καινούριο του άλμπουμ λέγεται «Να με ερωτευτείς» και κυκλοφορεί από την EMI.
2. Mόλις τελείωσε τις εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να περιοδεύσει στην Ελλάδα και την Κύπρο

The post Ο Stan μας αποκαλύπτει τα μυστικά του appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Αναζητήσεις
σταν posa kila exase, σταν κιλα
Τυχαία Θέματα