Ο Ryan Reynolds μας δείχνει τα γυμνά οπίσθια του στο νέο ‘Deadpool 2’ Teaser (Video)

11:30 5/3/2017 - Πηγή: iPop

Ο Ryan Reynolds μας δείχνει τα γυμνά οπίσθια του στο νέο ‘Deadpool 2’ Teaser δίνοντας μας απλά μία μικρή γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στην μεγάλη οθόνη!

Το Deadpool της Marvel χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου. Τώρα τo Deadpool 2 έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου και όχι μόνο! Στο νέο Teaser της ταινίας βλέπουμε τον Ryan Reynolds να προσπαθεί να αλλάξει ρούχα και να φορέσει την στολή του Deadpool χαρίζοντας μας πλάνα από τα γυμνά οπίσθια του μέσα σ’ έναν τηλεφωνικο θάλαμο!

Δείτε το Video:

Όλα ξεκινούν με τον Deadpool να περπατάει στους δρόμους φορώντας ένα φούτερ με κουκούλα. Λίγα δευτερολεπτα αργότερα ακούει μία εν εξελιξη ληστεία.

Αποφασίζει να λάβει δράση λέγοντας «Not on my watch, motherfucker»και τρέχει σ’ έναν τηλεφωνικό θάλαμο για να αλλάξει ρούχα…

Η όλη διαδικασία κρατάει αρκετά παραπάνω από ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να ακουστεί ένας πυροβολισμός και αφού φτάσει στο θύμα της ληστείας να αντιληφθεί πως είναι πλέον αργά. Και τι κάνει ο Deadpool; Προφανώς αράζει πάνω στο θύμα και του τρώει το παγωτό που είχε αγοράσει!

The post Ο Ryan Reynolds μας δείχνει τα γυμνά οπίσθια του στο νέο ‘Deadpool 2’ Teaser (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα