Ο Johnny Depp υποδύεται τον Donald Trump σε μία ταινία παρωδία

17:52 10/2/2016 - Πηγή: iPop

Ο Johnny Depp υποδύεται τον Donald Trump σε μία ταινία παρωδία και μας αφήνει με το στόμα ανοικτό!

«Η Νέα Υόρκη θα πρέπει να είναι ένας χώρος όπου ο καθένας, ανεξάρτητα από τη φυλή του, τη θρησκεία, το χρώμα, θα μπορεί να έχει δικαιωματα στην δικιά του γειτονιά»,

λέει ο ψεύτικος Trump.

Ο Johnny Depp είναι γνωστός για το πόσο ευέλικτος ηθοποιός είναι έχει παίξει από τον τρελό καπελά και τον πειρατή μέχρι τον μαχαιροβγάλτη κουρέα.Για τον τελευταίο του ρόλο υιοθέτησε μάι ξανθιά περούκα και μία ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμη προφορά…

Η νέα παρωδία ταινία του Donald Trump, βασισμένη στο “Trump: The Art of The Deal”, ήδη στριμάρεται στο website Funny Or Die, και έχει ένα all-star cast ανάμεσα στο οποίο είναι και οι Depp, Jack McBrayer, Patton Oswald, Alfred Molina, Michaela Watkins ως η Ivana Tramp και Stephen Merchant. Η ταινία μας πάει πίσω στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ‘80.

Η ταινία δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια του Trump να αγοράσει Taj Mahal Casino από την οικογένεια Hilton και “κοροιδεύει” αρκετά από τα κεφάλαια του βιβλίου.

“Λατρεύω τις μειονότητες, είναι εξωτικές, είναι αισθησιακές, ειδικά οι Ασιάτες” λέει ο Depp στην ταινία στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ed Koch, τον οποίο υποδύεται ο Harry Winkler.

Δείτε την ταινία:

Funny Or Die Presents Donald Trump’s The Art Of The Deal: The Movie from Funny Or DiePhoto: independent.co.uk

The post Ο Johnny Depp υποδύεται τον Donald Trump σε μία ταινία παρωδία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα