Νέο μήνυμα πρόληψης για τον καρκίνο στέλνει ο Hugh Jackman- Photo

10:30 16/2/2017 - Πηγή: iPop

Τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του δέρματος μοιράζεται ο γνωστός ηθοποιός Hugh Jackman. Με μια selfie, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο ηθοποιός προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στα σημαντικά ζητήματα, όπως ο καρκίνος.

Ο ηθοποιός για μια ακόμα φορά επιβλήθηκε σε νέα θεραπεία για το καρκίνο με τον οποίο δίνει μάχη και συγκεκριμένα

έκτη φορά, κάτι που αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσα από την προσωπική του εμπειρία.

Στην φωτογραφία την οποία ανέβασε φαίνεται ο επίδεσμος με τον οποίο έχει καλύψει την μύτη του, ενώ την φωτογραφία συνοδεύει με αυτό το μήνυμα: «Ένα ακόμη βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Χάρη στις συχνές εξετάσεις και στους εκπληκτικούς γιατρούς, όλα είναι καλά. Δείχνει χειρότερο με τον επίδεσμο παρά χωρίς αυτόν. Σας το ορκίζομαι! #φοράτε αντηλιακό».

Another basal cell carcinoma. Thanks to frequent body checks and amazing doctors, all is well. Looks worse with the dressing on than off. I swear! #wearsunscreen

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on Feb 13, 2017 at 12:42pm PST

Το 2013 έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, το οποίο παρατήρησε αρχικά η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, η οποία και τον έπεισε να πραγματοποιήσει εξετάσεις, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν είναι τίποτα, όπου και τελικά αποκαλύφθηκε τι ήταν.

Με το μήνυμά του αυτό, ο ηθοποιός θέλει να δείξει πόσο σημαντική είναι η πρόληψη στα θέματα υγείας, καθώς ο καρκίνος μπορεί να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή την πόρτα κάθε ανθρώπου σε οποιαδήποτε ηλικία.

Συγκεκριμένα, στην Αυστραλία, αυτός ο τύπος καρκίνου είναι συχνότερος, αφού τα τελευταία χρόνια, έχουν σημειωθεί οι περισσότερες περιπτώσεις καρκίνου του δέρματος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Hugh Jackman έκανε τους θαυμαστές του να παγώσουν. Τι αποκάλυψε για την υγεία του;

Photo: combiboilersleeds.com

The post Νέο μήνυμα πρόληψης για τον καρκίνο στέλνει ο Hugh Jackman- Photo appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα