Και δεύτερη γυναίκα συνελήφθη για την δολοφονία του Kim Jong-nam

09:45 16/2/2017 - Πηγή: iPop

Υπό κράτηση έχει θέσει η αστυνομία της Μαλαισίας και μια δεύτερη γυναίκα στο πλαίσιο των ερευνών της για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 45χρονου ετεροθαλής αδερφού του Kim Jong-un. Την πληροφορία για την κράτηση της δεύτερης γυναίκας μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο Bernama την Πέμπτη, επικαλούμενο τον γενικό επιθεωρητή της αστυνομίας.

Η αστυνομία στη Μαλαισία σε σχετική της ανακοίνωση υπογραμμίζει, πως η δεύτερη γυναίκα η οποία συνελήφθη ως ύποπτη για τη

δολοφονία είχε διαβατήριο από την Ινδονησία. Η συγκεκριμένη γυναίκα μάλιστα αναγνωρίστηκε από τηλεοπτικό υλικό (CCTV footage) στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, ενώ η σύλληψή φέρεται να πραγματοποιήθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης τοπική ώρα.

Θυμίζουμε, πως την Τετάρτη η μαλαισιανή αστυνομία έθεσε υπό κράτηση μια γυναίκα η οποία έφερε βιετναμέζικα ταξιδιωτικά έγγραφα και ανακοίνωσε, πως αναζητά ακόμα «μερικούς» ξένους ύποπτους στην υπόθεση του θανάτου του Kim Jong-nam.

Την Τετάρτη η κυβέρνηση της Μαλαισίας απέρριψε αίτημα των αρχών της Βόρειας Κορέας για την παράδοση της σορού του θύματος.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφόνησαν τον αδερφό του Kim Jong-un

The post Και δεύτερη γυναίκα συνελήφθη για την δολοφονία του Kim Jong-nam appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα