Νεφώσεις και τοπικές βροχές- Βελτίωση καιρού απ’ το απόγευμα

07:32 11/10/2016 - Πηγή: iPop

Συνεχίζεται και σήμερα το άστατο σκηνικό του καιρού, με νεφώσεις και τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν απ’ το απόγευμα και μετά.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 8 έως 21 βαθμούς.

Παρόμοιος καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με βροχές και καταιγίδες,

νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 21 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 8 έως 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη βροχή και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες, νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες, νοτιάδες 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα, νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

The post Νεφώσεις και τοπικές βροχές- Βελτίωση καιρού απ’ το απόγευμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα