Νέες πληροφορίες στη δημοσιότητα: Με κίνητρο τα χρήματα η δολοφονία του Αμοιρίδη

09:38 4/1/2017 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους αστυνομικούς η σύντροφος του Φρανσουάζ, αλλά και ο αστυνομικός-εραστής της είχαν βάλει στόχο τα χρήματα του πρέσβη και ήθελαν να τα εισπράξουν για να ζήσουν μια καλή ζωή.

Όπως επισημαίνουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο Κυριάκος Αμοιρίδης είχε κάνει ασφάλεια ζωής ή διαθήκη και η Φρανσουάζ

ήταν ενήμερη.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνο επικεφαλής των ερευνών, Evaristo Magalhães , η Φρανσουάζ και ο εραστής της που οργάνωσαν τη δολοφονία του Αμοιριδή ήθελαν να πάρουν τα χρήματα και να ζήσουν μια καλή ζωή.

Μάλιστα, τα χρήματα τα οποία είχε υποσχεθεί η Φρανσουάζ στον ανιψιό του εραστή της, τον Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, φέρεται πως προέρχονταν από τη διαθήκη ή την ασφάλεια ζωής.

Θυμίζουμε, πως τις τελευταίες ημέρες η Φρανσουάζ, ο Sérgio και ο Eduardo, κρατούνται προσωρινά.

Βέβαια, την Τρίτη είδε το φως της δημοσιότητας ένα ακόμα video-ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού που διέμενε ο Έλληνας διπλωμάτης με τη σύντροφό του Φρανσουάζ.

Στο video φαίνεται η Φρανσουάζ Αμοιρίδη να επιστρέφει στο σπίτι, μαζί με την 11χρονη κόρη της, από την πολύωρη βόλτα, σε άλλο πλάνο φαίνεται ότι το λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε ενοικιάσει ο Έλληνας διπλωμάτης απουσίαζε.

Διαβάστε επίσης:

Νέο video δείχνει πως έστησε το άλλοθι της η Φρανσουάζ Αμοιρίδη για την δολοφονία του πρέσβη

The post Νέες πληροφορίες στη δημοσιότητα: Με κίνητρο τα χρήματα η δολοφονία του Αμοιρίδη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα