Νέα πυρά Κ. Μητσοτάκη κατά της Κυβέρνησης: Μεγάλη η ανεπάρκεια της στο προσφυγικό

14:03 3/2/2017 - Πηγή: iPop

Νέα επίθεση κατά της Κυβέρνησης σχετικά με τους χειρισμούς της στο προσφυγικό εξαπέλυσε ο Κ. Μητσοτάκης την Παρασκευή από τη Λέσβο όπου και πραγματοποιεί επίσκεψη. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «αδιανόητο» το να υπάρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι οι οποίοι ζουν σε διαλυμένες σκηνές, μέσα στις λάσπες και τόνισε «Όλοι είδαμε τι έγινε πριν από κάποιες εβδομάδες με τον χιονιά. Και φυσικά όλα αυτά τα γνωρίζαμε και τα γνώριζε η κυβέρνηση».

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σημείωσε αναφερόμενος

στους τελευταίους μήνες τους οποίους πέρασαν ότι «μαρτύρησαν την πολύ μεγάλη ανεπάρκεια της κυβέρνησης στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος». Επίσης, ο Κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι «δεν υλοποίησε ποτέ βασικές πτυχές μια κοινής στρατηγικής που είχε συμφωνηθεί τον περασμένο Μάρτιο από τους πολιτικούς αρχηγούς σε σύσκεψη που είχε γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της αποσυμφόρησης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το χαρακτήρισε «μείζον θέμα» και εξήγησε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ένας αριθμός ο οποίος, όταν ξεπεραστεί, ξεπερνάμε τις δυνατότητες και των χώρων που υπάρχουν, αλλά και των τοπικών κοινωνιών να διαχειριστούν αυτούς τους αριθμούς».

Εν συνεχεία πρόσθεσε:

Το πρόβλημα της αύξησης των αριθμών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχει να κάνει με το γεγονός ότι, δυστυχώς, και στην επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου υπήρχε μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση από πλευράς κυβέρνησης

Κλείνοντας της δηλώσεις του παρατήρησε, ότι η Κυβέρνηση έχει πέσει «θύμα των δικών της ιδεοληψιών, των αγκυλώσεών της και της τεράστιας διαχειριστικής ανικανότητας».

photo:INTIME NEWS/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

The post Νέα πυρά Κ. Μητσοτάκη κατά της Κυβέρνησης: Μεγάλη η ανεπάρκεια της στο προσφυγικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα