Νέα πρόταση για Πρόεδρο του ΕΣΡ από την Αξιωματική Αντιπολίτευση

12:34 1/11/2016 - Πηγή: iPop

Τη νέα της πρόταση για Πρόεδρο του ΕΣΡ κατέθεση η Αξιωματική Αντιπολίτευση την Τρίτη. Όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο, η Νέα Δημοκρατία προτείνει τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κουτρομάνο. Παράλληλα, σε δηλώσεις προέβη ο Β. Πολύδωρας

ο οποίος τόνισε, πως δέχτηκε μεγάλη υποστήριξη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηριστικά, ο Γ. Κουμουτσάκος ανέφερε «Πρέπει να καταργηθούν οι προβληματικές διατάξεις του νόμου Παππά και μετά να γίνει η επιλογή των προσώπων για το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο» και πρόσθεσε:

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα κάνει ένα ακόμα υπεύθυνο βήμα για την άρση του αδιεξόδου. Ο κ. Κουτρομάνος είναι ένα πρόσωπο με απόλυτα διαφανή δημόσια πορεία, εγνωσμένου κύρους και ευρύτατης αποδοχής, στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις

«Η πρόταση νόμου που παρουσίασε η Ν.Δ., η οποία καταργεί το νόμο Παππά και η υποψηφιότητα του κ. Κουτρομάνου επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη συμβολή της για λύση» δήλωσε ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε: «Η προϋπόθεση για να μπει οριστικό τέλος στη σημερινή νοσηρή κατάσταση και στα αδιέξοδα που προκάλεσε η κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για αυταρχικές μεθοδεύσεις, με όχημα τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά, για τη χειραγώγηση της ενημέρωσης και οδήγησαν σε αδιέξοδο».

«Η επαναφορά της θεσμικής τάξης με την κατάργηση των προβληματικών διατάξεων του νόμου Παππά, προηγείται της επιλογής των προσώπων που θα συγκροτήσουν το ΕΣΡ» είπε στο κλείσιμο των δηλώσεων του ο Κουμουτσάκος.

Τι είπε ο Β. Πολύδωρας για την απόσυρση της πρότασης του;

Στην απόσυρση της πρότασης του για Πρόεδρο του ΕΣΡ αναφέρθηκε ο Β. Πολύδωρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Μιλώντας στον Alpha 989 ο Βύρων Πολύδωρας ανέφερε:

Από τον Πρωθυπουργό εισέπραξα περισσότερη κατανόηση και αναγνώριση απ’ ό,τι από τους δικούς μου και τόνισε:

Δέχτηκε bullying και αντιμετώπισε το δίλημμα να προστατέψει την αξιοπρέπειά μου ή να εποικοδομηθεί η πρόσκληση

Και κλείνοντας τη συνέντευξη του ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπήκε ποτέ μπροστά στο τρολάρισμα που δέχθηκε.

The post Νέα πρόταση για Πρόεδρο του ΕΣΡ από την Αξιωματική Αντιπολίτευση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα