Γεροβασίλη: Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε την απόφαση του ΣτΕ

11:02 1/11/2016 - Πηγή: iPop

Την απόφαση του ΣτΕ αλλά και όσα πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής την Δευτέρα σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη. Σε συνέντευξη της στην εκπομπή LiveU της Πόπης Τσαπανίδου η Κυβερνητική Εκπρόσωπος ξεκαθάρισε, πως «οι νόμοι δεν παγώνουν αλλά αναστέλλονται με άλλο νόμο».

Η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε, πως αναστέλλεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για τη προσωρινή αδειοδότηση έτσι ώστε ναδιευκολυνθεί η συγκρότηση του ΕΣΡ.

Η

Κυβερνητική Εκπρόσωπος σημείωσε, πως όλα διορθώνονται εξηγώντας ο νόμος Παππάς δεν έφερε την καταστροφή του κόσμου και υπογράμμισε:

Μετά τη συγκρότηση του ΕΣΡ αυτό θα αποφασίσει για τον αριθμό των καναλιών

Ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως η Νέα Δημοκρατία θα το ξανασκεφτεί και θα έχει νέα πιο «σωστή» πρόταση.

Για τις δηλώσεις της μετά την απόφαση του ΣτΕ:

«Πολλές φορές υπάρχουν συγκεκριμένες ερμηνείες. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα από το σύνταγμα να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη και κατηγόρησε για «αντίφαση» και «υποκρισία» όλους όσους δε σέβονται τους νόμους να κρίνουν ενώ λένε πως στηρίζουν τη δικαιοσύνη.

Ενώ συμπλήρωσε:

Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε την απόφαση του ΣτΕ και θα το κάνουμε. Υπήρξε σαμποτάζ από τη Νέα Δημοκρατία στη συγκρότηση τιου ΕΣΡ

Για τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής την Δευτέρα:

«Φτάσαμε χτες σε μια Διάσκεψη που έχει κάνει σημαντικά βήματα και θα πραγματοποιηθεί και άλλη» είπε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

Για το ασφαλιστικό σύστημα:

«Βρεθήκαμε μπροστά σ΄ένα ασφαλιστικό που κατέρρεε και πήραμε μέτρα. Εκτιμούμε πως οι κινήσεις μας μέχρι στιγμής είναι ορθές» εξήγησε.

Για την αξιολόγηση:

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος εκτίμησε, πως οι διαδικασίες προχωρούν γρήγορα και τόνισε πως η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει εντός του χρονικού περιθωρίου που έχει τεθεί.

Για τις θέσεις των δανειστών:

«Αρκετές από τις ακραίες θέσεις των δανειστών στα εργασιακά προκύπτουν υπερατλαντικά» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Για τον ανασχηματισμό:

«Όταν μίλησα για τον ανασχηματισμό τόνισα, πως η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να προβεί σε αλλαγές. Μέχρι στιγμής δεν είδατε τα νέα υπουργεία. Στη δημοσιότητα έχουν βγει μόνο οι πρώτες μας σκέψεις» είπε ενώ χαρακτήρισε «μυστήριο τρόπο» το πως διέρρευσαν τα στοιχεία.

The post Γεροβασίλη: Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε την απόφαση του ΣτΕ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα