Νέα Δημοκρατία για Τσίπρα: «Εκθέτει τη χώρα. Θέλει να την κάνει Βενεζουέλα»

13:20 16/5/2016 - Πηγή: iPop

Νέα επίθεση κατά του Πρωθυπουργού εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία. Όπως υπογραμμίζει η Συγγρού «Ο κ. Τσίπρας εκθέτει τη χώρα, προσβάλλει τις Ελληνίδες και επιχειρεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο».

Όπως τονίζει η Συγγρού «η εκκωφαντική

σιωπή εκ μέρους του πρωθυπουργού σχετικά με την υπόθεση του ζωηρού πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες είναι απαράδεχτη».

«Ο κ. Τσίπρας εκθέτει τη χώρα, προσβάλλει τις Ελληνίδες και επιχειρεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο» αναφέρει θέλοντας να σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Γκονσάλες κατά των υπαλλήλων της πρεσβείας η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

«Ο λαλίστατος, κατά τα άλλα, κ. Τσίπρας, επιμένει, για δεύτερη μέρα, στην εκκωφαντική σιωπή. Επιβεβαιώνει, έτσι, τις αποκαλύψεις για άμεση εμπλοκή του σε σκάνδαλο συγκάλυψης μιας υπόθεσης, που αφορά στη σεξουαλική παρενόχληση εργαζόμενων γυναικών από τον πρέσβη της Βενεζουέλας. Εκθέτει τη χώρα, προσβάλλει τις Ελληνίδες και επιχειρεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο».

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Νέα Δημοκρατία για Τσίπρα: «Εκθέτει τη χώρα. Θέλει να την κάνει Βενεζουέλα» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα