Πούτιν- Τραμπ «φιλιούνται» και διακοσμούν έναν τοίχο

12:44 16/5/2016 - Πηγή: iPop

Μετά το «αδελφικό φιλί του σοσιαλισμού», που διακοσμεί το τοίχος του Βερολίνου και έχει απεικονίζει τον πρώην γ.γ της Σοβιετικής Σοβιετικής Ένωσης, Λέονιντ Μπρέζνιεφ και τον προέδρου της Ανατολικής Γερμανίας Έρικ Χόνεκερ, ένα ακόμα φιλί μεταξύ του Πούτιν και του Τραμπ έρχεται να προκαλέσει αντιδράσεις.


Το φιλί των Πούτιν- Τραμπ έγινε γκράφιτι και διακοσμεί τον εξωτερικό τοίχο εστιατορίου που βρίσκεται στην πόλη Vilnius της Λιθουανίας.

Την υπογραφή του στο έργο έχει βάλει ο Λιθουανός καλλιτέχνης Mindaugas Bonanu ο οποίος ονόμασε τη δημιουργία του «make everything

great again».

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δημοσίευσε την φωτογραφία από το γκράφιτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, ενώ ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Βλέπουμε πολλές ομοιότητες ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, τον Τραμπ και τον Πούτιν. Και οι δύο έχουν διογκωμένα και είναι πραγματικά διασκεδαστικό το να βλέπεις πως τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Οι ΗΠΑ ενδεχομένως θα έχουν έναν πρόεδρο που θα θέλει να αποκτήσει θερμές σχέσεις με τη Ρωσία

photo:people.com

The post Πούτιν- Τραμπ «φιλιούνται» και διακοσμούν έναν τοίχο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα