ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Κλείστε αμέσως τη δεύτερη αξιολόγηση

14:18 10/11/2016 - Πηγή: iPop

Τα πυρά της κατά της Κυβέρνησης για ακόμα μια φορά εξαπολύει η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Η Νέα Δημοκρατία ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει αμέσως τη δεύτερη αξιολόγηση και παράλληλα τον κατηγορεί, πως δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να βγει από την κρίση η χώρα.

Κατά τη διάρκεια του άτυπου συντονιστικού οργάνου κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη,

την Πέμπτη αναφέρθηκε:

Η Κυβέρνηση που σέρνεται και εγκαταλείπει συνεχώς κάθε θέση που διατυπώνει, οφείλει να κλείσει αμέσως την δεύτερη αξιολόγηση, γιατί οι καθυστερήσεις επιβαρύνουν διαρκώς τους πολίτες

Παράλληλα, επισημάνθηκε, πως «μια αποτελεσματική, μεταρρυθμιστική κυβέρνηση θα είχε, ήδη, πετύχει το στόχο της ποσοτικής χαλάρωσης» και δηλώθηκε πως «η Νέα Δημοκρατία κάνει τα πάντα για να συμβάλει σε αυτόν τον στόχο, παρά τις τραγικές ολιγωρίες της κυβέρνησης».

Τι διαπιστώθηκε στη συνεδρίαση;

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκαν στην ύπαρξη θετικού κλίμα για τις προτάσεις της παράταξης και σημείωσαν «όπως φάνηκε και στην πρόσφατη περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κρήτη». Ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην «ανταπόκριση σ’ αυτήν και των πολιτών που στις προηγούμενες εκλογές είχαν υποστηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ».

Για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ:

«Είναι αναμφισβήτητα, ένα πολύ σημαντικό διεθνές γεγονός και η επιλογή του αμερικανικού λαού είναι, ασφαλώς, απόλυτα σεβαστή» τόνισε η Νέα Δημοκρατία και δήλωσε, πως προσδοκά στη συνέχιση και ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ.

Σημειώνεται, ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει, ήδη, αποστείλει συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Πρόεδρο της Αμερικής.

The post ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Κλείστε αμέσως τη δεύτερη αξιολόγηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα