Ναυάγιο στο σενάριο των ανοικτών Κυριακών |Το 85% των καταστημάτων με κατεβασμένα ρολά

12:51 8/5/2017 - Πηγή: iPop

Ναυάγιο στο σενάριο των ανοικτών Κυριακών |Το 85σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ τα οποία δείχνουν πως το 85% των καταστημάτων παρέμειναν με κατεβασμένα ρολά.

Σ‬ε ποσοστό πάνω από 85% των καταστημάτωνμ σ’ ολόκληρη την χώρα, παρέμειναν κλειστά την Κυριακή 7 Μαΐου, η οποία είναι μια από τις‭ ήδη‭ ‬θεσμοθετημένες‭ ‬Κυριακές‭‬ που‭ τα καταστήματα είναι ανοιχτά στη συμφωνία για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης. ‭ ‬

Σε ποιοτική έρευνα που

πραγματοποίησε στο δίκτυο των μελών της, η ΕΣΕΕ, με στόχο να καταγραφεί το ποσοστό των καταστημάτων που συμφωνούν με αυτή την απόφαση, προέκυψε ότι‭ ‭τα μαγαζιά δεν άνοιξαν σε‬ ποσοστό μεγαλύτερο ‬του‭ ‬85%.‭ ‬‬

Πιο συγκεκριμένα, ‬σ‭την Αττική οι αγορές δεν συμπεριφέρθηκαν ομοιόμορφα, με το κέντρο της Αθήνας να έχει αρκετές επιχειρήσεις που‭ συμμετείχαν ‬στο‭ κλείσιμο, ‬‬με‭ αλυσίδες ‬που‭ ‬δεν‭ άνοιξαν ‬‬λόγω‭ ‬‬των κινητοποιήσεων ενώ σε άλλες περιοχές τα καταστήματα άνοιξαν μόνο σε κεντρικούς δρόμους.

Στη ‭Θεσσαλονίκη,‬ ‬η‭ αγορά παρέμεινε ‬στο‭ μεγαλύτερο μέρος ‬της‭ κλειστή ‬‬ενώ άνοιξε ‬ένα‭ ‬15%,‭ ‬το‭ ‬‬οποίο‭ περιλαμβάνει ‬‬αλυσίδες‭ ‬‬και‭ ελάχιστα εμπορικά καταστήματα.

The post Ναυάγιο στο σενάριο των ανοικτών Κυριακών |Το 85% των καταστημάτων με κατεβασμένα ρολά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα