Μοσκοβισί σε Τσίπρα: Μόνο μια χώρα θέτει θέμα για τα μέτρα

14:46 15/12/2016 - Πηγή: iPop

Την πεποίθηση του πως μόνο μια χώρα θέτει θέμα σχετικά με τα μέτρα κοινωνικής στήριξης τα οποία ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε ο Πιερ Μοσκοβισί κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Οι δύο άνδρες να σημειωθεί πως συναντήθηκαν στο περιθώριο της Συνόδου των Ευρω-Σοσιαλιστών και μάλιστα ο Πρωθυπουργός ανέβασε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

dir="ltr" lang="el">Στην προπαρασκευαστική Σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. pic.twitter.com/G555GTkxVO

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 15, 2016

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια του τετ-α-τετ τους ο Γάλλος Επίτροπος εξέφρασε την πεποίθηση πως η εν λόγω στάση «παραβιάζει τη συμφωνία που, ούτως ή άλλως, προέβλεπε την άμεση εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος, αμέσως μετά την πρώτη αξιολόγηση».

Επίσης, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για ακόμα μια φορά εξέφρασε την εκτίμηση πως είναι δικαίωμα της ελληνικής κυβέρνησης τα εν λόγω μέτρα, καθώς, όπως υπογράμμισε «δεν έχει καμία επίπτωση στους στόχους της συμφωνίας η κοινωνική αναδιανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων».

Ο Π.Μοσκοβισί τάχθηκε στο πλευρό του Τσίπρα και προσερχόμενος στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες είπε πως όλοι όσοι διαφωνούν με τον Πρωθυπουργό της χώρας μας θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας από Βρυξέλλες: Είναι ώρα να κάνουμε μια υπέρβαση- Στόχος η λύση χωρίς εκβιασμούς

photo:ΑΠΕ

The post Μοσκοβισί σε Τσίπρα: Μόνο μια χώρα θέτει θέμα για τα μέτρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > iPop