Δεν σ΄αρέσουν τα Χριστούγεννα; Οδηγός επιβίωσης που θα σε κάνει να τα δεις με άλλο μάτι

13:16 15/12/2016 - Πηγή: iPop

Αν και σε μικρότερη ηλικία τα Χριστούγεννα τα λάτρευες πλέον τα βλέπεις αλλιώς. Μόλις ξεκινούν οι στολισμοί η διάθεση σου πέφτει στα τάρταρα και έτσι δεν ξέρεις πως να συνέλθεις. Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σου αποκαλύψουμε όλα όσα πρέπει να κάνεις … για να αντέξεις.

Τι να κάνεις αν δεν σ΄αρέσουν οι γιορτές;Σταμάτα να δίνεις σημασία στους επικριτές σου: Αρχικά σταμάτα να ασχολείσαι με αυτούς που περιμένουν με ανυπομονησία τις γιορτές και σε κατηγορούν που δεν κάνεις το ίδιο.Βρες
πράγματα που σε ευχαριστούν: Μπορεί τα φωτάκια, τα τραγουδάκια και πολλά άλλα να μην τα συμπαθείς, αλλά θα πρέπει να σταθείς σε πράγματα που σου προσφέρουν χαρά. Σκέψου πως θα βρεθείς με όλα τα άτομα της οικογενείας σου και θα περάσετε χρόνο μαζί γιατί λόγω δουλειάς έχετε χαθεί πολύ.
Ήρθε η ώρα να κάνεις τα ψώνια σου: Το εορταστικό ωράριο είναι σε ισχύ οπότε μπορείς να κάνεις επιτέλους τις αγορές που επιθυμείς.
Μην φέρνεις στο μυαλό σου άσχημα πράγματα: Ο λόγος που οι γιορτές σε κάνουν να πέφτεις ψυχολογικά είναι γιατί τις έχεις συνδυάσει με άσχημα πράγματα. Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι και φέρε στο μυαλό σου αναμνήσεις που θα σε κάνουν να χαρείς.Διαβάστε επίσης:

Μύρισε Χριστούγεννα το κέντρο της Αθήνας

photo:hcs435.com

The post Δεν σ΄αρέσουν τα Χριστούγεννα; Οδηγός επιβίωσης που θα σε κάνει να τα δεις με άλλο μάτι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα