Μήπως βγαίνεις με έναν serial dater; Τα σημάδια που θα στο δείξουν

20:52 23/7/2017 - Πηγή: iPop

Το να είσαι σε μια σχέση όπου νιώθεις ότι ενδιαφέρεσαι περισσότερο από τον σύντροφο σου δεν είναι και ότι το καλύτερο. Αν έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι ίσως τελικά και να μην ενδιαφέρεται, είναι επειδή εκείνος δεν έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να σου δείξει τι πραγματικά σημαίνεις για αυτόν.

Έτσι, μερικές φορές καταλήγεις σε μια κατάσταση όπου κάποιος ήταν αρκετά εκδηλωτικός στην αρχή, αλλά στη συνέχεια άρχισες να αισθάνεσαι ότι έχεις όλο και λιγότερη σημασία για αυτόν.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να έπεσες στην περίπτωση του serial

dater: του τύπου που βάζει ημερομηνία λήξης στα ραντεβού του και μετά περνάει στην επόμενη σχέση.

Αυτά είναι τα σημάδια για να καταλάβεις αν βγαίνεις με έναν τέτοιο τύπο:

1. Δεν αναφέρεται ποτέ στο μέλλον

Εάν έχεις φανταστεί ένα πιθανό μέλλον μεταξύ των δυο σας και έχει παραμείνει σιωπηλός γι ‘αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης, μπορεί να είναι ένας serial dater και να αναζητά το επόμενο του «θύμα». Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν κάνει μεγάλα σχέδια, αλλά αποφεύγει να συζητήσει ακόμη και μικρά.

2. Δεν είναι ειλικρινής

Ένα άλλο σημαντικό σημάδι είναι η ειλικρίνεια του απέναντι σου. Μπορεί να μην ενδιαφέρεται για σένα και το καταλαβαίνουμε, αλλά η ασυνέπεια και η μυστικοπάθεια στα λόγια και στις πράξεις του δεν είναι πολύ υπέρ του.

3. Σου λέει μόνο όσα θέλεις να ακούσεις

Ξέρει τι είναι αυτό που θέλεις να ακούσεις και ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να στο πει. Η εμπειρία του με τις γυναίκες του το έχει δείξει.

4. Κοιτάζει άλλες γυναίκες όταν είσαι μπροστά

Εάν δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του από τις γυναίκες όταν οι δυο σας είστε μαζί, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι δεν είναι για σένα. Φυσικά, είναι φυσιολογικό να προσελκύονται άλλοι άνθρωποι σε μια σχέση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει συνεχώς να ελέγχει άλλες γυναίκες όταν είσαι μαζί του.

5. Δεν προσπαθεί καθόλου και φαίνεται

Εάν αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος σου έχει πάψει πια να προσπαθεί, τότε δεν χρειάζεται να το κουράζεις περισσότερο. Ενδεικτικό για αυτό το σημάδι είναι ότι κάθε φορά που θα ήθελες να τον δεις, δεν είναι ελεύθερος. Εάν κάνεις τον εαυτό σου διαθέσιμο στη σχέση περισσότερο από ότι εκείνος, τότε κάτι πάει στραβά.

The post Μήπως βγαίνεις με έναν serial dater; Τα σημάδια που θα στο δείξουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα