Μήπως καταστρέφεις το μακιγιάζ σου χωρίς να το καταλαβαίνεις;

11:36 28/3/2017 - Πηγή: iPop

Ενώ μετά από χρόνια εμπειρίας και κλέψιμο ιδεών από αγαπημένους σου make up artists, έχεις καταφέρει να φέρεις το μακιγιάζ σου σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο, εξακολουθείς να κάνεις λάθη, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν όλη την προσπάθεια που κάνεις!

Μήπως, λοιπόν, καταστρέφεις κι εσύ το μακιγιάζ σου χωρίς να το καταλαβαίνεις;

Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει ν’ αποφύγεις!

Δεν καθαρίζεις τα πινέλα του μακιγιάζ

Ακόμα κι αν όλοι οι make up artists συμφωνούν ότι το καθάρισμα των πινέλων του μακιγιάζ είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, παραδέχονται ότι είναι απαραίτητη. Οι ειδικοί

προτείνουν να σκουπίζεις με μια πετσέτα απαλά τα πινέλα σου κάθε φορά που τα χρησιμοποιείς για να παρατείνεις όσο το δυνατό περισσότερο το κανονικό καθάρισμά τους. Πλήρες πλύσιμο, χρειάζονται μια φορά τον μήνα.

Βάζεις bronzer σ’ όλο σου το πρόσωπο

Όχι φίλη μου, δεν είναι καλή ιδέα το ν’ απλώνεις το bronzer σ’ όλο σου το πρόσωπο! Το bronzer προορίζεται για συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σου: Τη γέφυρα της μύτης, τα ζυγωματικά, το πηγούνι και το μέτωπο.

Δοκιμάζεις το make up στο χέρι σου

To make up προορίζεται για το πρόσωπό σου, όχι για το χέρι σου! Όλες μας το έχουμε κάνει κι είναι λάθος γιατί μπορεί να αγοράσουμε ένα προϊόν που τελικά δεν ταιριάζει στο πρόσωπό μας. Το πρόσωπό σου και το χέρι σου δεν έχουν το ίδιο χρώμα, γι’ αυτό και να προτιμάς να δοκιμάσεις τα προϊόντα ομορφιάς κατευθείαν στο σημείο του σώματος για το οποίο προορίζονται!

The post Μήπως καταστρέφεις το μακιγιάζ σου χωρίς να το καταλαβαίνεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα