Μήπως κάνεις περισσότερο σεξ τα τελευταία 3 χρόνια;

23:56 8/5/2014 - Πηγή: iPop

Με λίγα λόγια μήπως η βαθιά κρίση φταίει που κάνεις σεξ κάθε μέρα; Επειδή, σκεφτόμενος την κρίση, το μνημόνιο και όλα τα δεινά της χώρας ίσως δεν βρίσκεις κάποια θετική πτυχή, έρχεται μια έρευνα να αποκαλύψει αυτό που ήταν μπροστά στα μάτια σου και δεν το έβλεπες.

Εξαιτίας της κρίσης και επειδή είσαι φτωχότερος, κάνεις περισσότερο σεξ. Μόλις το 4% των ατόμων με υψηλό εισόδημα κάνουν σεξ κάθε μέρα -αριθμός που τριπλασιάζεται για αυτούς που έχουν χαμηλό εισόδημα. Τα τυχερά του φτωχού.

Μάλιστα, αν βγάζεις περισσότερα από 50.000 δολάρια το χρόνο, κλάφ” τα. Ίσως ανήκεις στο 1/3 που κάνει σεξ μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Επίσης, το 10% των πλουσίων βαθμολογεί το σεξ που κάνει με 10 στα 10, σε συγκριτικά με το 20% των φτωχών.

Τα τυχερά των πλουσίων

Μπορεί να κάνουν λιγότερο σεξ, αλλά είναι πιο περιπετειώδεις τύποι. Στο λέμε για να μην απογοητευτείς αν πιάσεις την καλή. Το 45% των πλουσίων έχει δοκιμάσει τρίο σε σύγκριση με το 19% των φτωχών. Το 83% έχει κάνει σεξ σε εξωτερικούς χώρους και το 40% έχει υιοθετήσει σαδομαζοχιστικές πρακτικές (όπως δέσιμο).

Αποκάλυψη

Ιδού ο λόγος που όλοι αποκαλούν τη Μέρκελ ανέραστη. Μπορεί να είμαστε φτωχοί, αλλά τον τίτλο του Greek lover κανείς δεν μας τον στερήσει!

The post Μήπως κάνεις περισσότερο σεξ τα τελευταία 3 χρόνια; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα