Μήπως είσαι εσωστρεφής; Υπάρχουν σημάδια που το αποδεινύουν

17:05 2/3/2017 - Πηγή: iPop

Μήπως είσαι εσωστρεφής; Υπάρχουν σημάδια στον χαρακτήρα σου, τα οποία μπορούν να το αποκαλύψουν. Είναι σίγουρα δύσκολο για κάποιον να παραδεχτεί ότι είναι εσωστρεφής χαρακτήρας. Συνήθως, εσφαλμένα πολλοί συνδέουν τους εσωστρεφείς ανθρώπους με τους αντικοινωνικούς. Αλλά δεν είναι έτσι. Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων δεν είναι απαραίτητα και αντικοινωνικός.

Ποια είναι τα σημάδια, τα οποία μπορούν να δείξουν αν κάποιος είναι εσωστρεφής;

Σου αρέσει να περνάς χρόνο μόνος σου με τον εαυτό σου

Όταν έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα, προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο στην

ανάγνωση ενός βιβλίου, να παίξεις βιντεοπαιχνίδια ή απλά να ακούσεις μουσική. Ένας εσωστρεφής θα αποφύγει τις μεγάλες εξόδους έξω και θα προτιμήσει ήρεμες στιγμές στο σπίτι.

Μπορείς εύκολα να θέτεις στόχους όταν είσαι μόνος

Ένας εσωστρεφής δεν είναι αντίθετος με το να παίρνονται αποφάσεις από κοινού με άλλους, απλά προτιμά να παίρνει μόνος του τις πιο σημαντικές. Έχοντας την ευκαιρία να προβληματιστεί ήσυχα πάνω σε ένα πρόβλημα του, επιλέγει να δίνει σε αυτό δημιουργικές λύσεις χωρίς την βοήθεια άλλων.

Οι άλλοι ζητούν την γνώμη σου

Συνήθως ένας εσωστρεφής δεν επιλέγει μόνος του να εκφράσει την άποψή του πάνω σε κάποιο θέμα, ειδικά αν βρίσκεται μπροστά σε πολλά άτομα. Σ’ αυτήν την περίπτωση κάποιος, ο οποίος θα ήθελε να ακούσει την άποψή του, θα τον ρωτήσει ποια είναι η γνώμη του.

Συνήθως φοράς ακουστικά όταν βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο

Ένας εσωστρεφής προτιμά να χάνεται στην μουσική του, γι΄αυτό και όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, βάζει ακουστικά και ακούει μουσική. Αυτό το κάνει είτε βρίσκεται στο δρόμος πεζός, είτε ενώ βρίσκεται μέσα στα μέσα μεταφοράς.

Δέχεσαι περισσότερα μηνύματα και κλήσεις από όσα κάνεις

Ένας εσωστρεφής δεν θα κάνει κάποια κλήση, ούτε θα στείλει κάποιον μήνυμα χωρίς λόγο. Πρέπει κάτι να συμβεί, ώστε να χρειαστεί να κάνει κάποια κλήση. Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα. Μάλιστα, οι εσωστρεφείς δεν επιλέγουν και επαγγέλματα, τα οποία σχετίζονται με την τηλεφωνία. Το σίγουρο είναι ότι οι εσωστρεφείς λαμβάνουν πολύ περισσότερα μηνύματα και κλήσεις από όσα στέλνουν.

Διαβάστε επίσης:

Πόσο εσωστρεφής είσαι; Αυτό το τεστ με τα χρώματα θα σου πει!

The post Μήπως είσαι εσωστρεφής; Υπάρχουν σημάδια που το αποδεινύουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα