Μεϊμαράκης: Το να λες συνέχεια «δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω» είναι τσάμπα μαγκιά

15:52 2/3/2017 - Πηγή: iPop

Αιχμές κατά της στάσης την οποία κρατάει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για την ψήφιση των μέτρων άφησε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην είσοδο της Βουλής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε πως οι συνθήκες το 2015 ήταν διαφορετικές απ’ ό,τι είναι το 2017.

Τότε εκλήθη ν’ απαντήσω για το εάν η χώρα πρέπει να πάει στα βράχια ή όχι, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ

είχε μείον 40 βουλευτές. Σήμερα το να υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι λένε «δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω» είναι τσάμπα μαγκιές

Ο ίδιος εξήγησε ότι ήθελε εθνική συνεννόηση αν και ο Α. Τσίπρας «δεν την δέχθηκε». Ο κ. Μεϊμαράκης συνέχισε επαναλαμβάνοντας ότι «με το να λες σήμερα δεν ψηφίζω, είσαι τσάμπα μάγκας εκ του ασφαλούς».

Τα σχόλια του Ε. Μεϊμαράκη έρχονται στον απόηχο των δηλώσεων του Κ. Μητσοτάκη την Τετάρτη ότι η ΝΔ θα πει «όχι» στην ψήφιση των νέων μέτρων στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Ε. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στην πρόταση του κ. Λοβέρδου για αποχώρηση της Αντιπολίτευσης απ’ την ψηφοφορία, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε ευκολότερη ψήφιση των μέτρων.

Αν εγκαταλείψει η αντιπολίτευση την αίθουσα τότε θα απαιτηθεί απλή πλειοψηφία των παρόντων, ήτοι 120 βουλευτές ενώ αν παραμείνει θα απαιτείται πλειοψηφία 151 βουλευτών

The post Μεϊμαράκης: Το να λες συνέχεια «δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω» είναι τσάμπα μαγκιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα