Μήνυμα Τσίπρα: Η Ελλάδα ξαναγεννιέται! Να είστε μέρος αυτής της αναγέννησης

20:53 12/12/2016 - Πηγή: iPop

Παρέμβαση με μαγνητοσκοπημένο βίντεο έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο 18ο ετήσιο συνέδριο «Capital Link» στο πλαίσιο του «Invest In Greece Forum», το οποίο γίνεται στην Νέα Υόρκη. Ο Πρωθυπουργός έστειλε εκ νέου μήνυμα στους επενδυτές λέγοντας πως «η Ελλάδα ξαναγεννιέται! Να είστε μέρος αυτής της αναγέννησης».

Ο Αλέξης Τσίπρας

επισήμανε την αλλαγή της εικόνας της Ελλάδας και τις προοπτικές που υπάρχουν για την ελληνική οικονομία. Ανανέωσε με αυτό τον τρόπο την πρόσκλησή του προς τους επενδυτές για να τολμήσουν να επενδύσουν στην χώρα μας.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την προηγούμενη φορά που είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας στους συμμετέχοντες του Φόρουμ και τους είχα παροτρύνει να πιστέψουν στην προσπάθεια μας να ανατάξουμε την ελληνική οικονομία και να επενδύσετε στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος ότι από εσάς το αποτόλμησαν δεν το μετανιώνουν σήμερα

Ο Πρωθυπουργός συνέχισε εκφράζοντας την άποψη ότι η οικονομία της Ελλάδας μέσα στο έτος που διανύουμε ανέκτησε την θετική αναπτυξιακή της δυναμική, υπεραπέδωσε ως προς τους δημοσιονομικούς στόχους και εφάρμοσε μια σειρά διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που ενίσχυσαν την ανταγωνιστικότητά της και προωθούν ένα σταθερό φιλοεπενδυτικό περιβάλλον.

Παράλληλα, σημείωσε πως πλέον όλοι οι Θεσμοί εκτιμούν ανάπτυξη στο 2,7% για το 2017 και και 3,1% το 2018. «Σε αναγνώριση των προσπαθειών μας, το πρόσφατο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου αποφάσισε την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους σύμφωνα πάντα με τη συμφωνία του περασμένου Μαΐου και αναμένεται να έχει πρόσβαση στις αγορές εντός του 2017».

Συνεπώς, ο Πρωθυπουργός ανανέωσε την πρόσκλησή του προς τους επενδυτές με τα εξής λόγια:

Επομένως ανανεώνω και φέτος την πρόσκληση μου προς εσάς. Η Ελλάδα ξαναγεννιέται! Επιλέξτε να είστε μέρος αυτής της αναγέννησης. Δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε από αυτήν την επιλογή

The post Μήνυμα Τσίπρα: Η Ελλάδα ξαναγεννιέται! Να είστε μέρος αυτής της αναγέννησης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα