Μην αφήσεις τους μύκητες να σου χαλάσουν τις διακοπές

18:32 5/8/2014 - Πηγή: iPop

Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σου χαλάσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές πιστεύεις;; Οι μύκητες!

Μια φαγούρα, ένα τσούξιμο και μια συνεχή ενόχληση στην ευαίσθητη περιοχή,που μπορεί να σε κάνει να έχεις μια μούρη μέχρι το πάτωμα όλη μέρα και να δυσανασχετείς με το παραμικρό!!

Φίλη μου, που μόλις θα έχεις κολλήσει μύκητες… Δεν χρειάζεται να αγχωθείς, γιατί δεν είναι ανησυχητικό! Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στις γυναίκες το καλοκαίρι, αλλά και εύκολα αντιμετωπίσιμο αν λειτουργήσεις γρήγορα και σωστά!!

Με

το που νιώσεις ενόχληση του τύπου φαγούρα, τσούξιμο αλλά και δυσοσμία, κατ αρχάς μην μπεις στην θάλασσα!!!

Στη συνέχεια πάρε ένα τηλέφωνο τον γυναικολόγο σου ή πήγαινε σε κάποιο φαρμακείο (στην ανάγκη) για να σου δώσει την απαραίτητη θεραπεία η οποία από την πρώτη κιόλας μέρα θα σε ανακουφίσει..

Τι γίνεται όμως τώρα…
Καλή η θεραπεία του γιατρού, αλλά αν δεν αν δεν ακολουθήσεις κάποια βασικά βηματάκια, οι μύκητες μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι.

Δεν το θες αυτό οπότε διάβασε προσεκτικά…

Τις 2 πρώτες μέρες που τα συμπτώματα είναι έντονα, ξέχασε το μπάνιο στη θάλασσαΑν έχεις πάει με το άλλο σου μισό διακοπές, πρέπει να τον πείσεις να κάνει και αυτός τη θεραπεία που κανείς και εσύ γιατί με κάθε επαφή θα σου μεταφέρει ξανά το μικρόβιο! (Αν δεν δεχτεί, στειλ´ τον στην μάνα του)Καλό θα ήταν να κοιμίσεις για λίγες μέρες τις σεξουαλικές σου ορμές, γιατί θα ερεθίσεις την περιοχή πολύ περισσότερο, και σίγουρα θα του δώσεις και το μικρόβιο δώρο!!Τέλος, αφού ξεκινήσεις τα μπάνια σου δειλά δειλά πάλι στην θάλασσα, έχε το στο νου σου να κανείς ντους πάντα μετά τις βουτιές σου αλλά και να έχεις πάντα ένα στεγνό μαγιό μαζί σου, γιατί η υγρασία είναι πηγή μυκητιάσεων..Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα δεν θα πάρεις αυτούς μικροοργανισμούς σαν σουβενίρ από τις διακοπές σου…Tip!

Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς σαπούνια για την ευαίσθητη περιοχή γιατί καταστρέφουν το ph της περιοχής και η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη…
Χαμομηλάκι 3 φορές την ημέρα είναι η καλύτερη λύση!!

The post Μην αφήσεις τους μύκητες να σου χαλάσουν τις διακοπές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα