Ο χειρότερος παρκαδόρος που έχεις δει

17:31 5/8/2014 - Πηγή: iPop

Ένας παρκαδόρος σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί στην Ινδία, έδωσε ένα γερό μάθημα στους απανταχού συναδέλφους του για το πώς να μην παρκάρεις μια Lamborghini Gallardo Spyder.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ξενοδοχείου κατέγραψε τον Arun Kumar -ο οποίος είναι ο χειρότερος παρκαδόρος που θα δεις στη ζωή σου- να καταστρέφει μια Lamborghini στην γεμάτη με κόσμο είσοδο

του ξενοδοχείου Le Meridien στο Νέο Δελχί, προσφέροντάς μας άφθονο γέλιο.

Όπως θα δεις στο βίντεο, καθώς το αυτοκίνητο έχει σταματήσει γιατί προηγούνται άλλα μπορστά από αυτό, σε μια αψυχολόγητη κίνηση του παρκαδόρου το αυτοκίνητο επιταχύνει απότομα, κι αφού περνάει ξυστά δίπλα από έναν πεζό, συγκρούεται με μπροστινό όχημα και καταλήγει σε κράσπεδο στην μια πλευρά της εισόδου του ξενοδοχείου.

Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε από το τρακάρισμα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια και η ζημιά που προκλήθηκε κοστολογείται κοντά στις 300.000 δολάρια, οπότε ο «άτυχος» παρκαδόρος θα χρειαστεί να δουλέψει τουλάχιστον 10 ζωές για να ξεπληρώσει τη ζημιά.

Δες το βίντεο με την αψυχολόγητη ενέργεια του χειρότερου παρκαδόρου που έχει υπάρξει ποτέ.

The post Ο χειρότερος παρκαδόρος που έχεις δει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα