Μετέτρεψε τη καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα σε χειμωνιάτικη!

17:32 18/9/2014 - Πηγή: iPop

Πρέπει να το αποδεχτούμε πως το καλοκαίρι τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για το τι θα φορέσεις. Μετέτρεψε τη καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα σε χειμωνιάτικη.

Τώρα, λοιπόν, που άρχισαν οι δροσούλες να γίνονται κρύοι άνεμοι, ήρθε η ώρα και εσύ να εξοπλιστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις το ψύχος αλλά και να περπατάς με φινέτσα και στυλ.

Η έκφραση «ήρθε η ώρα να βάλουμε τα καλοκαιρινά στο πατάρι» δεν ισχύει. Πρώτον γιατί ελάχιστα σπίτια έχουν πατάρι και δεύτερον γιατί το iPop δεν θα σε αφήσει. Έχουμε ένα σχέδιο, όχι σατανικό, για να σε βοηθήσουμε να κρατήσεις μερικά από τα καλοκαιρινά σου ρούχα.

Δεν πετάς για κανένα λόγο τις κοντομάνικες μπλούζες, τα σορτσάκια και τις φούστες. Όλα με λίγες μετατροπές γίνονται κατάλληλα για την χειμερινή σεζόν. Οι κοντές μπλούζες ζευγαρώνουν με τις ζακέτες, τα σορτσάκια ερωτεύονται τα καλτσόν και οι φούστες κάνουν παιχνιδάκια τις High-Knee κάλτσες. Επειδή ήρθε ο χειμώνας αυτό δεν σημαίνει πως το συναίσθημα σου θα είναι η κατάθλιψη. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα σου. Πρέπει να αφήσεις την ζωντάνια και την εκρηκτικότητα του καλοκαιριού να μεταφερθούν, παρέα με τις κρεμάστρες των καλοκαιρινών ρούχων, στην χειμωνιάτικη σου καθημερινότητα. Ας δούμε πως μπορείς να τα συνδυάσεις.

Photos: allwomenstalk.com

The post Μετέτρεψε τη καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα σε χειμωνιάτικη! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα