Μετά από 28 χρόνια χωρίζουν Λυριτζής- Οικονόμου | Δείτε το συγκινητικό αντίο (Video)

10:27 30/6/2017 - Πηγή: iPop

Μετά από 28 χρόνια χωρίζουν Λυριτζής- Οικονόμου.Λυριτζής- Οικονόμου | Δείτε το συγκινητικό αντίο τους on air. Μαζί με τον Βασίλη Λυριτσή αποχωρεί και ο σκηνοθέτης της «Πρώτης Γραμμής», Στρατής Τριλίκης.

Το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ο Βασίλης Λυριτζής την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ και το επαγγελματικό διαζύγιο με τον Δημήτρη Οικονόμου.

«Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου κατά το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής και συμπλήρωσε:«Είναι μια πολύ δύσκολη

στιγμή, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια, αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λυριτζής σημείωσε ότι «οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία, όχι χωρίς κύματα, αλλά ενδιαφέρουσα». Ο κ. Λυριτζής μάλιστα σημείωσε ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές και ζήτησε συγγνώμη για όποια λάθη παρουσιάστηκαν.

Να σημειωθεί πως από την «Πρώτη Γραμμή» αποχωρεί και ο αρχισυντάκτης της, Στρατής Τριλίκης.

Δείτε το συγκινητικό αντίο:

The post Μετά από 28 χρόνια χωρίζουν Λυριτζής- Οικονόμου | Δείτε το συγκινητικό αντίο (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα