Μετά απ’ αυτό που θα δεις, δεν θα ξαναφήσεις τον σκύλο σου μόνο του στο αυτοκίνητο | Photos

10:26 29/5/2017 - Πηγή: iPop
| Photos

Ότι δεν πρέπει ν’ αφήνεις τον σκύλο σου μόνο του στο αυτοκίνητο, ειδικά το Καλοκαίρι, το γνωρίζεις ήδη. Όμως, μερικές φορές ίσως σκέφτεσαι «τι θα γίνει για λίγη ώρα;». Μόλις διαβάσεις αυτό το άρθρο και δεις τις φωτογραφίες, απλά θα καταλάβεις γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση ν’ αφήνεις τον σκύλο σου στο αυτοκίνητο το Καλοκαίρι.

Κάποιος αποφάσισε να κοινοποιήσει μια σειρά από φωτογραφίες για το

τι συμβαίνει σ’ ένα αυγό μέσα σ’ ένα τηγάνι, το οποίο έχει αφεθεί στο αυτοκίνητο το Καλοκαίρι για 15 λεπτά.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, το αυγό έχει σχεδόν ψηθεί μέσα στο τηγάνι, καθώς η υψηλή θερμοκρασία εντός του αυτοκινήτου δεν το άφησε ανεπηρέαστο.

Σύμφωνα με την PETA, κάθε χρόνο τα σκυλιά υποφέρουν και ορισμένα πεθαίνουν επειδή οι ιδιοκτήτες τους τα αφήνουν στα οχήματά τους.

Ο οργανισμός αποκαλεί τα αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα ως «παγίδα για σκύλους».

Όπως εξηγεί η Peta, μια μέρα με 25 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία μέσα σ’ ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο μπορεί να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς, ενώ μια μέρα με 32 βαθμούς, η εσωτερική θερμοκρασία μπορεί να φθάσει ακόμα περισσότερο.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλική βλάβη ή ξαφνικό θάνατο σε μόλις 15 λεπτά.

Η PETA προειδοποιεί επίσης για τον κίνδυνο του καυτού πεζοδρομίου. Εάν είναι πολύ ζεστό για να αγγίξεις το πεζοδρόμιο με το χέρι σου, θα είναι πολύ ζεστό και για τον τετράποδο φίλο σου.

Διαβάστε ακόμα:

Μην αφήνεις το σκύλο σου το καλοκαίρι στο αυτοκίνητο- Αυτό το video θα σε πείσει

The post Μετά απ’ αυτό που θα δεις, δεν θα ξαναφήσεις τον σκύλο σου μόνο του στο αυτοκίνητο | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα